Volkan Demirel wacht mogelijk 10 wedstrijden schorsing na kritische uitspraken


avlol
Fenerbahce-doelman Volkan Demirel hangt mogelijk een schorsing van tien wedstrijden boven zijn hoofd. 

De aanklager van de TFF heeft een onderzoek ingesteld naar de uitspraken die Volkan Demirel deed naar aanleiding tussen hem en een medewerker van Trabzonspor.
 
Volkan Demirel, de keeper van Fenerbahçe heeft na het duel tegen Trabzonspor een medewerker van Trabzonspor gedreigd.
 
"Ik weet niet of hij de analist van Trabzonspor is, maar hij heeft mij binnen iets gezegd. Hij moet naar mij komen om zijn excuses aan te bieden, of ik ga naar hun bus toe en dan laat ik hem wel zijn excuses aanbieden. Ik ga naar binnen en zit hij ongepaste dingen te zeggen. Niemand kan slechte dingen over Fenerbahçe zeggen. Dat laat ik niet toe,” althans dat waren de uitspraken van Volkan.
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (9) 


+: 5674
-: 0
R: 8932
Level 5
+1

Adamsin Volkaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaan


+: 41
-: 0
R: 231
Level 3
T32

Yav bi s*kt*r git. 10 wedstrijdenmis+: 755
-: 20
R: 1613
Level 5

mAli kOc kac ceza yiyecek acaba


+: 31
-: 0
R: 108
Level 3

Adamsin vollkaaaan :yeah: domme mensen jullie keeper wordt 10 dagen geschorst voor een uitspraak na een wedstrijd waar hij niet in speelde. En deze mensen roepen adamsin volkan :D .


+: 40
-: 0
R: 165
Level 3

Is beter meer kans voor berke


+: 3184
-: 10
R: 8761
Level 5

Schorsen voor het leven deze mon-gool.

Hoe eerder Tr voetbal van dit soort viezerikken af is hoe beter.+: 32
-: 0
R: 96
Level 2

Ach ja joh, geen Volkan merk je toch niks van.

Jammer Fener fans, het doet mij als Gala fan een beetje pijn om geen Fener te hebben in de race voor het kampioenschap, TOP3 moet TOP3 blijven.

Maar wat had ik toch gehoopt dat jullie zouden degraderen zeg..


+: 1195
-: 10
R: 2241
Level 5

Ik vind het gewoon k*t, de situatie waar ze nu inzitten. Vroeger kon ik nog blij zijn als Fener eens gelijkspeelde, nu word ik er alleen maar kwaad om als ze een punt pakken in volle degradatiestrij d.


+: 696
-: 0
R: 2356
Level 5

Na hoeveel signalen gaat hij inzien dat hij beter kan stoppen met voetballen en terug moet verhuizen naar een bos. #ayilife

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen