Ersun Yanal: "Niemand is blij geworden van dit uitslag"


ersunyanal1
Ersun Yanal, de trainer van Fenerbahçe heeft na het duel tegen Trabzonspor de onderstaande uitspraken gedaan.
"Niemand is blij geworden van dit uitslag. Wij waren zelfs teleurgesteld. Ik vond het alleen goed toen wij na 10 man gingen strijden. Dat wij tot het eindsignaal heel goed ons best hebben gedaan vond ik goed. Fenerbahçe zal deze slechte dagen achter zich laten. Fenerbahçe verdient het niet om zo gemakkelijk kaarten te krijgen. Het lijkt wel een traditie geworden."
Artikel delen met vrienden:


Reacties (6) 


+: 31
-: 0
R: 108
Level 3

“Zo gemakkelijk kaarten krijgen” mehmet topal maakt 6 overtredingen en maar 1 gele kaart. Soldado duwt tegenstander geen gele kaart. En dan nog komen zeuren over de kaarten :D


+: 1856
-: 0
R: 2419
Level 5

Ja en Jailson => gestrekt been => Rood+: 1856
-: 0
R: 2419
Level 5
+1

Ersun Yanal zien wij het komend seizoen niet meer bij Fenerbahçe. Ik denk dat trainer Erol Bulut Fenerbahçe na de zomer mag proberen om naar de Süper Lig te krijgen.


+: 5327
-: 0
R: 6500
Level 5

Grootste shit trainer, schaam je en Ali Koc wat een slechte baskan.


+: 696
-: 0
R: 2356
Level 5
+1

De fans en spelers waren anders wel extreem blij met een gelijk spel. Dat is het niveau van Fenerbache tegenwoordig. Elk puntje telt in de strijd tegen degradatie. .


+: 4
-: 0
R: 43
Level 1

Hahahah net of ze de champions league hadden gewonnen

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen