Belangrijke mededeling

 

'Abdullah Avci genoemd als nieuwe trainer Fenerbahçe'


akmandi
Abdullah Avci staat op de nominatie om de nieuwe trainer van Fenerbahce te worden.

De ex-bondscoach van Turkije en de huidige trainer van Medipol Basaksehir wordt waarschijnlijk de opvolger van Ersun Yanal, die over enkele weken gaat vertrekken als Fenerbahce niet weet te winnen. Momenteel is Ersun Yanal de trainer bij Fenerbahce.
 
Abdullah Avci was werkzaam bij Istanbulspor A2(2002-2004), Galatasaray A2(2004-2005), Turkije-17(2005-2006), Istanbul BSB(2006-2011) en het Turks elftal in(2011).
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 488
-: 0
R: 1076
Level 5

Fener moet gewoon een Duitse trainer nemen met een duidelijke visie. Nederlandse trainers doen het gwn over het algemeen slecht in Turkije en

Cocu was sowieso niet iemand voor fener vanaf het begin, omdat hij ook een soort resultaat trainer werd gezien door de Nederlanders.

En niet echt bekend stond om aanvallend voetbal


+: 1365
-: 0
R: 1720
Level 5
+1
38

Hoevaak wil je van trainer wisselen ?

Als de spelers hun taken niet uitvoeren in het veld, kan je daar een trainer niet iedere keer verantwoordelij k voor stellen.

Turkije moet je presteren anders lig je er zo weer uit, en dat gaat momenteel heel moeilijk bij Fenerbahce aangezien ze een dramatische selectie hebben.

Ik zou zeggen houd lekker Ersun Yanal aan, sinds de fans erom hebben lopen janken.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen