Belangrijke mededeling

 

'Fenerbahçe-trainer Yanal ligt onder vuur na nederlaag tegen Alanyaspor'


aliki
Fenerbahce-trainer Ersun Yanal ligt serieus onder vuur. Na de nederlaag tegen Alanyaspor(1-0) begint het wederom te borrelen op het trainerskerkhof van Istanbul, maar Fenerbahce-voorzitter Ali Koc ontkent echter het vertrek van Yanal.

Ali Koç: 
"We draaien een slecht seizoen en dit weten we allemaal. En het meeste doen we jonge Fenerbahce-supporters pijn. Ik hoop dat we volgend seizoen een betere Fenerbahce op het veld gaan zien. 
 
“Het klopt dat ik naar Samandira ben geweest om een gesprek te voeren met de trainer en spelers. Dat doe ik altijd en zal het zo weer doen. Ik ben er niet heengegaan om het verlies. Ik volg Fenerbahce al vanaf mijn 7e en sindsdien heb ik nog nooit zo’n slechte Fenerbahce gezien als in de tweede helft tegen Alanyaspor.
 
"Ik heb de technische staf en de spelers gesteund, maar heb wel duidelijk gemaakt en gezegd dat als we zo doorgaan wij de geschiedenisboeken in zouden gaan met de slechte prestaties van Fenerbahce. Ik ben dus niet naar Samandira gegaan om de spelers en de trainer de grond in te trappen. Ik steun ze en zal ze blijven steunen,” aldus Ali Koc tegenover de Turkse pers vandaag.
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (3) 


+: 11451
-: 0
R: 11646
Level 5

Niemand moet zeggen dat Ersun met troep spelers zit van Cocu, want deze man bakt er ook helemaal niks van. Ersun zei dat hij Ayew wilde overnemen. :facpal: :facpal: :facpal: :facpal:


+: 1380
-: 10
R: 3023
Level 5

wat lopen mensen te zeuren aq? Is toch normaal dat een club die 14e staat verliest van de 5e?+: 943
-: 0
R: 1953
Level 5

Nog steeds aan het nagenieten!

Rezilbahce, hahaha!

:-*

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen