Belangrijke mededeling

 

"Zaakwaarnemer van Ziyech kon waarschijnlijk meer geld verdienen bij Ajax dan bij Fenerbahçe"


aziyem
Ziyech werd twee jaar geleden veelvuldig in verband gebracht met een overstap naar Fenerbahçe en de geruchten van toen bleken niet uit de lucht gegrepen. 

Dick Advocaat(destijds trainer van Fenerbahce)
"Ik heb hem toen zelf gesproken en hij wilde zelf ook graag komen. Maar Ajax verloor toen (van FK Rostov in de voorrondes van de Champions League, red.) en uiteindelijk ging hij naar Ajax”, aldus Advocaat. “Of het al bijna rond was? Ja, we waren eigenlijk al rond. Ik had al besproken op welke positie hij zou spelen: achter de spitsen, net zoals bij Ajax. Het ging om geld zijn zaakwaarnemer kon waarschijnlijk meer geld verdienen bij Ajax dan bij Fenerbahçe."”
 
De transfer van Ziyech naar Fenerbahce ging dus niet door en nu heeft hij een transferwaarde van ruim 40 miljoen euro bij AJAX.
 
Interesse van Europese topclubs
Inter denkt erover na om deze zomer een bod te gaan doen op Hakim Ziyech. De Koninklijke zou onder de indruk zijn geraakt van zijn spelinzicht dat hij etaleerde in de Champions League. Dit weet het medium France Football te melden.
 
Ook clubs als AS Roma, Juventus Bayern München, Borussia Dortmund en de gehele Engelse top worden genoemd. Er circuleert een transfersom van 40 miljoen euro, maar de kans is groot dat Ajax in de praktijk een hoger bedrag opeist.
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (6) 


+: 41
-: 0
R: 232
Level 3
T32

Twentedeyken begeniyordum. Gelsin diyordum destijds.


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Of hij zag voor zichzelf een betere toekomst bij Ajax dan in de Turkse competitie. Dat kan het natuurlijk ook zijn.
:-?+: 169
-: 0
R: 676
Level 4

Sowieso waren de kansen heel erg klein toen fb interesse toonde , deze jonge is in de bloei van zijn leven dan denk je niet dat je verder kan ontwikkelen bij fb, als hij op een zijspoor was beland had het wel gekund

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen