Elmas: "Ik had het gevoel dat ik zou scoren tegen Galatasaray"


almimo
Eljf Elmas bewees zondag in de thuiswedstrijd tegen Galatasaray opnieuw zijn waarde voor Fenerbahce. De middenvelder maakte de gelijkmaker tegen Galatasaray(1-1).

Ondanks dat zijn geduld op de proef werd gesteld, had Elmas wel een goed gevoel. "Dat had ik eigenlijk al vanaf het begin. Eerlijk! Ik had niet verwacht dat ik in de basis zou staan, maar als ik zou invallen had ik gewoon het gevoel dat ik zou scoren”, zegt hij tegen FB TV. 
 
"Het uitduel van 2-2 tegen Galatasaray ben ik niet vergeten. Dan is het hopen op die ene kans en die is uiteindelijk gekomen en het moest eigenlijk 2-3 zijn, want ik had een heel grote kans in de laatste paar minuten, die moest er in, daar baal ik heel erg van. Ik miste die kans! Maar ik ben wel tevreden dat ik tegen Galatasaray heb gescoord,” aldus Elmas.
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (13) 


+: 3184
-: 10
R: 8761
Level 5
+1

Palabiyik ook


+: 1440
-: 0
R: 2155
Level 5
+1

Als je de wedstrijd hebt gezien dan weet je dat Belhanda rood had moeten krijgen, dat de meningen zijn verdeeld over de rode kaart van Hasan Ali. We hadden niet met een man minder hoeven te spelen. Galatasaray had hier trouwens makkelijk kunnen winnen, ze waren het laatste kwartier de bovenliggende partij met een man meer, maar gek genoeg zegt niemand daar wat over. Makkelijker dan dit kan je het toch niet krijgen? Fener speelt met een man minder, komt de eigen helft niet meer uit, ik wist dat na het laatste fluitsignaal het weer alleen over de scheids zou gaan...+: 3184
-: 10
R: 8761
Level 5
+2

Kijk, en dit is dus waarom Fener nooit een stap vooruit komt. Hoe ongeloofwaardig kan je zijn?

Belhanda had een 2e geel kunnen krijgen ja maar dat zou zwaar zijn, die 1e geel sloeg al nergens op. Als je nog gaat discussieren over de rode kaart van HAK dan zijn we uitgepraat. Daarnaast had Topal ook rood moeten krijgen en de goal van Elmas afgekeurd moeten worden.

En dit zegt een Besiktasfan die liever had dat Fener won. Maar laten we eerlijk zijn.. Die Palabiyik is een van de grootste oplichters in het Tr scheidsrechters corps en wordt telkens op cruciale wedstrijden van Fener gezet.

Ook een paar derby´s tegen ons helemaal kapotgemaakt in jullie voordeel. Dat ze hem weer op deze derby zetten zegt genoeg, en ik zei al van te voren: Gecmis olsun GS


+: 5327
-: 0
R: 6500
Level 5
+2

Helal olsun sana martalcim :yeah:


+: 1440
-: 0
R: 2155
Level 5
+2

Pfoehahaha, Belhanda had daar 100% geel moeten krijgen. De kaart van Hasan Ali had gewoon net zo goed geel kunnen wezen. Je lult trouwens zwaar uit je nek, Palabiyik heeft maar 1 wedstrijd tussen FB en BJK gefloten, cok agladiniz amk... yeter artik, iki sene oldu nerdeyse.


+: 5327
-: 0
R: 6500
Level 5

Eerste geel van Belhanda was al genees een geel waard. Jullie hebben al een gratis doelpunt gekregen wat wil je nog meer?+: 5674
-: 0
R: 8932
Level 5
+2

Beide teams zijn kapot gemaakt door de scheids, maar iedereen doet alsof Fenerbahce geholpen is. Er is 1 feit, en dat is dat Fenerbahce onverslaanbaar is in Kadiköy tegen GS/TS/BJK en dit veroorzaakt pijn in jullie, jullie kunnen er niet tegen, dus keer op keer zoeken jullie naar een smoesje. Elk jaar het zelfde. Het mooiste is hoe jullie doen dat je er tegen kunt, maar uiteindelijk blijkt dat niet zo. Son 5 senedir o sene bu sene diyorsunuz, yinede olmuyor. Wen er maar aan, anders overleven jullie het niet meer.

Topal de eerste geel was al onterecht trouwens en HAK de rode kaart al helemaal


+: 5674
-: 0
R: 8932
Level 5
+3

Ozaman burda neden bebek gibi agliyon???????? ?????????????


+: 3184
-: 10
R: 8761
Level 5
+1

Feridun

Sizin psikoloji bozuk iste, dat komt door al die Jaren met Aziz.

Natuurlijk wint er niemand in Kadikoy als scheidsrechters zoals Palabiyik als 12e man fungeren. Vorig seizoen ook toen wij 2-1 verloren bij jullie en Palabiyik jullie 2 softe pingels gaf, 4 rode kaarten uitdeelde en een loepzuivere goal van Negredo afkeurde voor buitenspel.

Jullie zijn de kampioen van Kadikoy maar het lachtertje van Turkije. Je staat 14e man en hebt al 10 jaar geen CL gezien. Hou jezelf niet voor de gek..


+: 5674
-: 0
R: 8932
Level 5
+2

Fenerbahcem, Galatasaray macinda, Besiktaslilara da koymus.


Wij zijn even hard genaaid door Ali Palabiyik, als Belhanda er al uit was gestuurd, denkje dat de wedstrijd het zelfde zal lopen? Of Diagne die over zijn eigen benen struikelt.

Galatasaray moet naar haar zelf kijken, 10 man Fener, slechste Fener ooit en alsnog niet kunnen winnen.

Steeds haal je punten in het voordeel van Fenerbahce naar boven, maar nooit nadeel. Niet meten met twee maten en doen alsof je objectief bent.+: 755
-: 20
R: 1613
Level 5
+1

It herif, 10 kişiyle oynadık ondan sonra kız gibi ağla omo hokom fonoro kortordo.


+: 40
-: 0
R: 165
Level 3

England-Beste teams
Duitsland-Beste supporters
Spanje-Beste spelers
Italië-Beste verdedigers
Turkije-Slechtste scheidsrechters

Like=mee eens


+: 1380
-: 10
R: 3023
Level 5
+1

GS fans, cok agladiniz ya. Biz Fenere karsi alistik artik. Zamaninda bize aglama diyordunuz.

trtspor.com.tr/.../179567.jpg
i.hurimg.com/.../...
i.milliyet.com.tr/.../...

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen