'Olympiakos in gesprek met Yassine Benzia'


ayasu
Yassine Benzia denkt dat hij zijn carrière voortzet in Griekenland.

De middenvelder van Fenerbahce weet nog niet wat hij de komende dagen gaat doen, maar als het aan hem ligt gaat hij naar Amerika of China. Hij wil graag met Algerije meespelen in de Africa Cup 2019 en moet dus speelminuten maken en overweegt hij om toch te vertrekken bij Fenerbahce. De Griekse topclub Olympiakos zou de Algerijn graag voor 1 jaar willen huren van Lille. De beide partijen zijn in gesprek.
 
"Dat is precies het onderwerp dat we thuis aan de keukentafel bespreken wanneer ik praat met mijn familie of vrienden. Ik weet dat ik in een fase zit waarin ik keuzes moet maken. Ik wil graag spelen en ik heb zoveel gedachten. Het is niet makkelijk, maar we gaan het zien."
 
Benzia mag met Fenerbahce gewoon meetrainen sinds hij gisteren buiten de selectie is gelaten. "Over sommige dingen heb ik al nagedacht, maar ze blijven toch hangen bij me," aldus Benzia tegenover de Turkse pers. Het contract van Benzia loopt tot medio 2019.
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen