'Na Besiktas wil Fenerbahçe ook shoppen bij Dortmund: gesprekken over Schürrle geopend'


aschur
Fenerbahçe pakt door in de jacht op André Schürrle. Dat claimt althans Sporx vandaag.
De 28-jarige Duitser heeft zich met zijn goede spel bij Fulham in de kijker gespeeld bij diverse Europese topclubs. Eerder toonde ook Besiktas interesse in de vleugelaanvaller.
 
André Schürrle speelt de komende seizoenen voor Fenerbahce. De Duitse aanvaller wordt door de club uit de Super Lig voor twee jaar van Borussia Dortmund gehuurd. De Duitser keert medio 2019 terug van Fulham naar Dortmund. Hij werd voor 2 jaar verhuurd aan de Engelse club.
 
De 28-jarige Schürrle kreeg eerder al toestemming van Dortmund om met een andere club te onderhandelen. Van 2013 tot en met 2015 kwam hij voor Chelsea uit.
 
In de zomer van 2016 maakte Schürrle voor 32 miljoen euro de overstap van VfL Wolfsburg nar Dortmund, waarvoor hij in twee seizoenen 51 officiële wedstrijden speelde. Daarin vond hij acht keer het doel.
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen