“Ze kunnen niet van ons winnen, ze kunnen het ook niet, ze gaan ook nooit winnen”


semihozsoy3
Semih Özsoy, vicevoorzitter van Fenerbahçe heeft na de derby tegen Galatasaray de onderstaande uitspraken gedaan.
“Als wij met dezelfde standaarden hebben gespeeld, dan hadden wij gewonnen. Ik vind het jammer dat wij thuis niet hebben kunnen winnen. Ik denk dat de scheidsrechter goed heeft gefloten. De trainers van de tegenpartij hebben niet hun eigen ploeg, maar de scheidsrechter goed aangestuurd. De personen waarvan wij denken dat ze onze vrienden waren, hebben wij ook gezien op tv met hun uitspraken. Jammer dat ze niet hebben gezegd dat Belhanda een tweede gele kaart had moeten krijgen. Dat wij het kampioenschap van Galatasaray wel of niet hebben gestolen, maakt mij niets uit. Wij spelen elke wedstrijd om te winnen. Ze kunnen niet van ons winnen, ze kunnen het ook niet, ze gaan ook nooit van ons winnen.”
Artikel delen met vrienden:


Reacties (7) 


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Blijkbaar heeft Koc zijn eigen Mahmut Uslu gevonden. Hij heeft wel gelijk over die tweede gele kaart van Belhanda, maar om te zeggen dat de scheids goed heeft gefloten? Hetzelfde hebben wij vorig seizoen meegemaakt in Saracoglu, 'toevallig' was de arbiter toen ook Palabiyik.


+: 5674
-: 0
R: 8932
Level 5

Hij zei helemaal niet dat de scheids goed heeft gefloten? Hij zei toen ik het bekeek op TV live, biz hakemden memnun degiliz. Het is verkeerd vertaald hier.+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Dat zou best kunnen, TV vertaald het wel vaker verkeerd.


+: 3184
-: 10
R: 8761
Level 5

Hhahah wat een misbaksel.. Zelfs over Feto beginnen als reactie op de sneer van Terim..

Birakin su isleri..

Palabiyik is jullie betaalde soldaat, dat weet iedereen


+: 5674
-: 0
R: 8932
Level 5

Hij heeft wel gelijk ama


+: 115
-: 0
R: 188
Level 3

[****] git amk, jullie kunnen een gelijkspel pakken door omgekochte scheidsrechters

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen