Belangrijke mededeling

 

Volkan Demirel: "Galatasaray gaat weer niet van ons winnen"


volkandermirel9
Volkan Demirel, de doelman van Fenerbahçe heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan over de aanstaande derby tegen Galatasaray.
"Wij hebben spelers die voor het eerst een derby tegen Galatasaray gaan spelen. Wij verliezen al 19 jaar niet tegen Galatasaray en ik ben getuige van de meeste van deze wedstrijden. Zondag gaat Galatasaray weer niet van ons winnen. Deze wedstrijden zijn anders. Wij hebben geen andere keuze dan om deze wedstrijden te winnen. Wij gaan Galatasaray met lege handen naar huis sturen. De sfeer zal 1000x keer beter worden dan normaal. Wij moeten een zege aan onze supporters als cadeau geven."
Artikel delen met vrienden:


Reacties (4) 


+: 195
-: 0
R: 931
Level 4

Dan moet je wel alles tegenhouden


+: 116
-: 0
R: 194
Level 3

Diagne pompt weer ff 2 penalty's derin, geen stress+: 195
-: 0
R: 931
Level 4

Geloof je nog in cagne?


+: 69
-: 0
R: 174
Level 3

Wacht maar tot Cagne jou een cadeau geeft. :D

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen