Soldado: In Engeland betekent 'fuck off' bijna hetzelfde als hallo, hier is het rood'


asopde
In de wedstrijd tussen Kayserispor vs Fenerbahce was Roberto Soldado het niet eens met scheidsrechter Alper Ulusoy.
De Spanjaard zei letterlijk tegen de scheidsrechter: "Fuck Off". De leidsman was daar niet van gediend en gaf de aanvaller van Fenerbahce een rode kaart. 
 
Dat was niet eens een overtreding", claimt Roberto. "Maar in Turkije blijkbaar wel. Het zijn dingen waar ik rekening mee moet gaan houden. In Engeland is het bijvoorbeeld heel normaal om 'fuck off' naar de arbiter te roepen. Dat woordgebruik is zo ingeburgerd, bijna hetzelfde als tegen iemand 'hallo' zeggen. Hier kan het meteen een rode kaart betekenen, heb ik gehoord. Ik zal op mijn woorden letten."
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (9) 


+: 5105
-: 0
R: 7919
Level 5

Hij heeft wel gelijk over het woord fuck, het woord fuck is daar ingeburgerd net zoals a.m.k is in Turkije, het zelfde geld voor scheldwoorden met ziektes in Nederland. Rood was een veelste overdreven kaart en de enige reden dat de scheids die rode kaart gaf was door het onterecht afgekeurde doelpunt van Kayseri.


+: 4057
-: 0
R: 3516
Level 5
+1

Als Belhanda kwam met deze uitspraken lag je in een deuk hypocriet. Nu type je een heel werkstuk over internationale linguïstiek.+: 4057
-: 0
R: 3516
Level 5
+1

Ik denk niet dat hij weet wat "heel normaal" betekent.


+: 7375
-: 10
R: 13492
Level 6
+1

Dat is Engeland ja. Dit is Turkije. Schelden is gewoon geel erbij. Ene scheids geeft hem ander niet.


+: 10999
-: 0
R: 11162
Level 5

De scheidsrechter kiezen aan wie ze willen geven, ik herinner me nog dat Emre B fuck off zei en niks kreeg en een bjkli speler wel volgens mij was het Gokhan Tore, ik weet het niet meer.

Fener en zowel gs worden dit jaar benadeeld door de scheidsrechters . Die vieze scheids zocht Soldado op zodat hij zijn geel kon trekken.

Kijk hier maar Caner die volop uitscheld en scheidsrechter rent weg van hem. www.youtube.com/.../

En Q7 die Ali Palabiyik express omver duwt www.youtube.com/.../


+: 880
-: 10
R: 2466
Level 5

sommige mensen houden ervan om uitgescholden te worden en sommigen houden van pijn. Je moet maar net de juiste scheids hebben die het lekker vindt+: 77
-: 0
R: 443
Level 3

Alper gotsoy senin gibi hakem s******* ALI KOCCC KALKSANAAA BIRSEY YAPPPPP Aziz varsaydi tff ami****** k*yardi (sorry voor me taalgebruik maar dit slaat echt nergens op............. MAN MAN MANNNNN........ .)


+: 11
-: 0
R: 72
Level 2

Fuck off betekent gewoon [****] git. Dunyanin her yerinde kufur.soldado kufurbahcede normal goruyorsa napcan normaldir


+: 11
-: 0
R: 72
Level 2

Fuckoff betekent sykktir git

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen