"De scheidsrechter gaf niet eens een overtreding"


ersunyanal1
Ersun Yanal, de trainer van Fenerbahçe heeft na de verloren wedstrijd tegen Kayserispor de onderstaande uitspraken gedaan.
"Rode kaart heeft een groot aandeel gehad dat wij hebben verloren, maar de wedstrijd kon hierna nog alle kanten opgaan. Ik heb gedurende mijn carrière altijd over mijn eigen teams gesproken en nooit over de tegenstanders. Ik wil de schuld niet geven aan de scheidsrechter of aan de tegenstander, want zo ben ik niet. Ik moest Mehmet Ekici gedwongen wisselen, maar de scheidsrechter gaf niet eens een overtreding. Frey had nog een positie. Ik wil ook wat vragen, als de positie van Soldado in het elfmetergebied was, was het dan een strafschop? Wij moeten heel goed naar dit soort dingen kijken."
Artikel delen met vrienden:


Reacties (7) 


+: 10999
-: 0
R: 11162
Level 5
+1

Natuurlijk heeft die hoeren *kind scheidsrechter een rol gespeeld waarom we verloren hebben maar aub! Wat zie deze man nog in Ayew? Ekici is ook onzichtbare spelen maar sommige mensen worden gehersenspoeld na sommige acties. Kijk naar Ndaiye van gs, die man rent naar overal! Hij helpt de verdediging en aanval, Ekici kan niet eens een steekbal geven.

Ersun Yanal mag zijn selectie van 2013/2014 bedanken, die waren pas strijders en met mooi voetbal kampioen geworden, niks te tactiek van Ersun.. Jailson die 7 weken niet heeft gespeeld mag basis, Benzia zomaar uit de selectie zetten.


Ik zeg het alvast, Fener gaat komende jaren problemen krijgen. Ik zie geen licht meer schijnen met ALi koc..

En iemand moet tegen Ali koc zeggen dat we volgend jaar met grote schoonmaak moeten beginnen, elke speler moet vertrekken en die Franse oplichter ook anders gaan we elk jaar slecht voetbal zien en worden onze schulden hoger. Fuck Europees dan maar niet.


+: 2
-: 0
R: 29
Level 1

De scheids was een vieze hond ik heb me helemaal kapot gerend en dit is wat ik ervoor terug krijg? Ali koc doet niks als dit met aziz gebeurde was de scheids al ontslagen :rodekaart: :yegen:+: 7375
-: 10
R: 13492
Level 6
+2

Fb mag echt niet klagen over de scheidsrechters serieus. Niemand mag meer klagen. Getekend en gezegd dat iedereen fouten kan maken.


+: 2
-: 0
R: 29
Level 1

Niemand mag klagen als de scheids 1 fout maakt. Maar deze scheids heeft echt de hele westrijd veranderd en dat kun je niet ontkennen abi. Als er een meer neutrale scheids was had fener of gelijkgespeeld of verloren.


+: 1699
-: 0
R: 3880
Level 5

@Messi

Bro, dat dacht ik ook, maar dit gaat echt te ver. Oké het spel was niet echt denderend, maar dat is best logisch met 10 man.

Eerst de overtreding op Valbuena, daar uit komt het doelpunt van Bursa. Wat ook nog buitenspel is, en nu dit.

Als de eerste goal van Kayseri een overtreding was (wat in MIJN ogen ook zo is), dan was het tweede doelpunt ook een overtreding. Want, weer wordt Serdar gehinderd.


+: 7375
-: 10
R: 13492
Level 6

Ik snap jullie volkomen. Jullie hebben geen idee toen Gs zoveel werd genaaid. Geen penaltys gekregen en zoveel makkelijk tegen. Gestrekte been op enkels schenen waren geen kaarten.

Gs had iedereen al gewaarschuwd hierover. Diegene bij fb koc waarschijnlijk kwam met zon domme publicatie. Eigen schuld. Nu krijg je te horen dat ze fouten kunnen maken..+: 1699
-: 0
R: 3880
Level 5

@Messi

Ik was altijd objectief, althans dat probeerde ik dan altijd.

Ik zelf denk dat dit gewoon tegen Koc is, waarom zou Fb zo vaak genaaid worden terwijl ze niks te maken hebben met de titel-race?! Slaat toch nergens op.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen