'Fenerbahçe doet nieuw bod op Tolgay, 1 miljoen, Sener plus Valbuena'


atulpf
Fenerbahce wil het onderste uit de kan halen in de onderhandelingen met Tolgay Arslan. 

Volgens diverse Turkse kranten mikt Besiktas op 6  miljoen euro. Turkse media meldt nu dat Fenerbahce zich niet wil laten kisten en heeft geen zin om een bedrag te betalen.
 
Daarom heeft Fenerbahce een nieuw voorstel klaar. Tolgay zou de overstap maken naar Fenerbahce in ruil voor Sener plus Valbuena. Fenerbahce zou er dan nog 1 miljoen euro cash aan willen toevoegen. Iets wat toch al redelijker is dan de vraagprijs die nu op tafel ligt.
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (4) 


+: 22
-: 0
R: 72
Level 2

Als ik Besiktas was zou ik het niet doen, Valbuena is al erg oud en die kan hoogstwaarschij nlijk volgend jaar niet eens meedraaien met de top. En volgens mij doet Sener het niet goed bij Fenerbahçe.


+: 547
-: 0
R: 2050
Level 5

Ik hoef geen Valbuena, hij voegt niks toe aan Besiktas. Daarnaast is er een reden dat geen een trainer van Fener hem opstelt.+: 1516
-: 0
R: 3299
Level 5

Sener + 2,5 miljoen euro, geen cent meer anders mogen ze hem laten banken en zijn geld uitbetalen (dat laatste gaat sowieso niet gebeuren).

Off-topic: Kameni is vertrokken, eindelijk zijn we af van zijn 2,2 miljoen salaris.
Atif gaat ook weg naar Rizespor of Sivas.


+: 1992
-: 0
R: 6664
Level 5

Sener + 3 was de deal

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen