Jaloerse voetbalvrouw wil voorkomen dat andere vrouwen zijn man afpakken


asadiks
Betül Çiftpınar is het zat van andere vrouwen die zijn man exotische prive berichten sturen en hem proberen te verleiden via de sociale media.
De vrouw van Sadık Çiftpınar, de kersverse transfer van Fenerbahçe ging zelfs zo ver dat ze de prive berichten met naam en pikante foto’s van de afzender die ze naar haar man hebben verstuurd zijn, via haar eigen sociale media account heeft vrijgegeven. 
 
“Jullie schamen jullie niet om dit soort foto’s naar mijn man te sturen. Dan zal ik jullie naam en berichten ook publiekelijk bekendmaken. Ik hoop dat Allah jullie helpt met jullie probleem.”, aldus Betül Çiftpınar.
 
 sadikvrouw
 
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (29) 


+: 1992
-: 0
R: 6664
Level 5
+1

Die berichten krijg ik ook op insta.. Social media heeft de emancipatie van de vrouw op een verkeerde manier beïnvloedt.

Golddigger en attentionho´s moeten constant selfies van hun lichaam posten voor aandacht..


+: 17927
-: 0
R: 20421
Level 6
+1

Jij krijgt eerder foto’s van Quaresma in z’n blootje opgestuurd :P+: 1992
-: 0
R: 6664
Level 5
+1

Hahah en jij van de gespierde spijker Oguzhan


+: 2356
-: 0
R: 2504
Level 5
+1

Je legt een totaal verkeerd verband met sociale media en dat bepaald gedrag met emancipatie. Je doet alsof deze ''golddiger en attentionho's'' de emancipatie onmogelijk maakt.


+: 1992
-: 0
R: 6664
Level 5

Nee, dan heb je het verkeerd begrepen. Ik bedoelde de emancipatie die in Turkije nog steeds aan de gang is zorgt bij sommige vrouwen voor dit soort gedrag.


+: 4057
-: 0
R: 3516
Level 5
+2

Dit soort vrouwen heb je over de hele wereld. Dit heeft geen ene reet met emancipatie te maken. Mensen houden gewoon van aandacht en geld.

Ik ben wel benieuwd hoe je op zo een raar verband komt. Kun je het verder uitleggen?+: 7375
-: 10
R: 13492
Level 6
+3

Jullie beginnen mij allebei te irriteren met jullie kl*te spelling. Iedereen doet zijn best. Zolang we duidelijk zijn naar elkaar moet het genoeg zijn. Het is hier geen examen Nederlands. Hier en daar kan je elkaar helpen, maar wat jullie doen is elkaar vernederen.


+: 4057
-: 0
R: 3516
Level 5
+1

Messi ik ben niet serieus aq. Ik pest hem gewoon omdat hij denkt dat mensen spelling stoer vinden ofzo.

Een tijdje geleden zei hij nog dat hij mijn reactie niet serieus nam door een spellingsfout. Hij ging maar door en toen koos ik om hem te negeren, maar hij bleef me uitlokken. Nu wil ik effe laten zien hoe belachelijk hij is met z'n grammatica bullshit.


+: 7375
-: 10
R: 13492
Level 6
+1

Vattier ik weet dat hij ermee begon, maar scott die loser. Het ging ook over het algemeen. Die bjkkartal zeikt overal om.


+: 4057
-: 0
R: 3516
Level 5

Eh ik wou ook een beetje lol hebben maar het is idd snel oud geworden, hij veranderd toch niet. Dan maar weer negeren.+: 1992
-: 0
R: 6664
Level 5

Messi je hebt gelijk maar het woord loser gebruik je maar bij mensen zonder toekomst, niet bij mij.

De reden dat ik Vrattier aanpak heb ik hierboven al uitgelegd. Hij doet nu schijnheilig maar was in elk Besiktas topic aan het irriteren, en dan ook nog eens met gebrekkig Nederlands dus pakte ik hem aan.

Ik pest hem gewoon zegt hij dan ook nog hahaha

Sen karisma anders ga ik jou ook screenen hahaha

P.s. Nog een laatste om het af te leren: Hij verandert toch niet en niet hij veranderd toch niet Vrattier, stam +t :D


+: 2356
-: 0
R: 2504
Level 5
+1

@bjkkartal1903

Hoe heb ‘ik’ het verkeerd begrepen? Je bent niet specifiek genoeg en komt met geen nadere uitleg over wat het verband is met emancipatie en social media?


+: 1035
-: 10
R: 1881
Level 5
+1

Overdrijf nou toch zo eens niet. Die jongen heeft een punt gemaakt, en ik snap waarom hij dat denkt. Ik denk dat elk kind van 6 die zijn zin leest, snapt wat het inhoudt. Maar we zitten hier op een voetbalsite, niet op een feministenforum . Krijg er echt mijn schijt van.


+: 4057
-: 0
R: 3516
Level 5
+2

Ik begrijp er ook geen zak van hoor. Leg dan uit als het zo simpel is. En kijk maar nog effentjes naar de inhoud van dit artikel, lijkt me redelijk relevant. Ga maar klagen of negeer de reacties hier. Niemand verplicht je mee te doen.


+: 1035
-: 10
R: 1881
Level 5
+1

Hij bedoelt natuurlijk dat met al die #MeToo toestanden, de wijven zich ineens alles wanen. Als Sadik hier op was ingegaan, dan zat ze nu te spreken over grensoverschrij dend gedrag. Of beter gezegd, indien een random man haar een gewoon bericht stuurde, was ze bezig over grensoverschrij dend gedrag. Ik vermoed dat dit hetgeen is dat BJK1903 denkt.


En deze topic gaat over Sadik die een halve naaktfoto krijgt en jullie starten hier een feministenbetog ing. Doe wat zinnigs. Je bent enorm chagrijnig de laatste dagen. Heeft je mama je Nintendo afgenomen?+: 4057
-: 0
R: 3516
Level 5
+2

"Hij heeft het natuurlijk over #MeToo", wat is daar zo natuurlijk aan? Waar jij nu over praat is jouw interpretatie. Waar ik overigens niet eens mee ben. Niet in dit specifieke geval in ieder geval.

Nog een fijne avond en ik wens je veel sterkte gedurende je puberteit.


+: 2356
-: 0
R: 2504
Level 5

Mensen brengen hier de meest irrelevante dingen tussendoor en hebben wel zin om alles te schrijven behalve wat er grvraagd wordt


+: 1992
-: 0
R: 6664
Level 5

Het was ook helemaal niet bedoeld om specifiek te zijn, maar meer in figuurlijke zin Catlak. Dat Vrattier er diep op in wil gaan is niet mijn fout.

Hij zegt dat er overal zulke vrouwen zijn, dan heb je het al helemaal niet begrepen. Alex Telles interpreteert het nog het beste, op zijn eigen manier. Het is namelijk ook breed interpreteerbaa r. Maar de kern is dat de emancipatie van de vrouw in Turkije natuurlijk achter ligt in vergelijking met het westen maar dit soort gedrag dat gekopieerd wordt uit het westen (selfies van lichaam etc) niet het soort emancipatie is wat bij de Turkse cultuur en de Islam past. Begrijp je het nu of moet ik je naar de bibliotheek sturen voor een boek.

En nu weer over voetbal aub


+: 880
-: 10
R: 2466
Level 5
+3

ben varken evli adama yolluyorsunuz ciplak resimleri

:facpal:+: 465
-: 0
R: 1630
Level 5
+1

Ranzinge vieze wijven zijn het vooral de Turkse achterbakse wijven bah endan ook nog heel normaal hello zeggen, ga je schamen smerig wijf


+: 547
-: 0
R: 2050
Level 5
+1

Wat voor berichten zal Karius ontvangen van hongerige Turkse vrouwen?


+: 1992
-: 0
R: 6664
Level 5

En mannen :-)


+: 880
-: 10
R: 2466
Level 5

sunetsiz seviyorlarsa, et parcasi diktirim ucuna

:-?


+: 50
-: 0
R: 135
Level 3

Allahım ıslah etsin. Dünya nasıl pisleşiyor ya.. Ve utanmada hiç yok bizde utanmadan bana niye yollamiyor, etlimi seviyor şu bu. Allahım hepimizin yardımcısı olsun benim günahımda dağlar kadar.. En azından utanalım başka birşey yapamıyorsak.


+: 77
-: 0
R: 443
Level 3
+2

Zo moet je niet omgaan met iemand anders foto oke wat die vrouw heeft gedaan is niet oke maar het dan op insta te plaatsen MET HAAR NAAM vind ik te ver gaan iedereen maakt wel eens fouten+: 465
-: 0
R: 1630
Level 5
+1

Haar eigen schuld, zei weet dat Sadik een vrouw en een kind heeft als je zo een foto gaat sturen dan moet je de gevolgen ook accepteren haar verdiende loon nu weten haar familie en vrienden ook hoe zo een smerig wijf ze is.


+: 267
-: 0
R: 788
Level 4

Wel jammer dat de dame in kwestie haar gezicht bedekt...Wellic ht wilde ze alleen haar beste kwaliteiten laten zien


+: 1
-: 0
R: 2
Nieuw
+1

Jaloerse voetbalvrouw wil voorkomen dat andere vrouwen ZIJN man afpakken.

Wie is nu zijn? De man of de vrouw hahahahaha+: 14
-: 0
R: 101
Level 3

Haha ik zag het ook meteen.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen