Jaloerse voetbalvrouw wil voorkomen dat andere vrouwen zijn man afpakken


asadiks
Betül Çiftpınar is het zat van andere vrouwen die zijn man exotische prive berichten sturen en hem proberen te verleiden via de sociale media.
De vrouw van Sadık Çiftpınar, de kersverse transfer van Fenerbahçe ging zelfs zo ver dat ze de prive berichten met naam en pikante foto’s van de afzender die ze naar haar man hebben verstuurd zijn, via haar eigen sociale media account heeft vrijgegeven. 
 
“Jullie schamen jullie niet om dit soort foto’s naar mijn man te sturen. Dan zal ik jullie naam en berichten ook publiekelijk bekendmaken. Ik hoop dat Allah jullie helpt met jullie probleem.”, aldus Betül Çiftpınar.
 
 sadikvrouw
 
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen