"Als Fenerbahçe dit bedrag aan ons geeft en als Tolgay Arslan ..."


tolgayarslandoner
Şafak Mahmutyazıcıoğlu, bestuurslid van Besiktas heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan tegenover Haber Global.
"Wij hebben van Fenerbahçe geen aannemelijk bod ontvangen. Tolgay Arslan is een waardevolle voetballer. Wij hebben een bepaald bedrag in ons hoofd. Als Fenerbahçe dit bedrag aan ons geeft en als Tolgay Arslan ook wil vertrekken, dan mag dat. Wij zijn nu bezig om de dure selectie aan te passen in een economische selectie. De selectie moet betaalbaar worden." 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (4) 


+: 1516
-: 0
R: 3299
Level 5

Je hebt hem gehaald voor 450k, ze denken zeker dat clubs 5-6m euro gaan betalen voor een speler die uit vorm is en met de trainer + bestuur zijn banden heeft gebroken.
Fenerbahce moet gewoon Sener + 2 miljoen euro geven. Anders mogen ze hem lekker buiten de selectie houden en zijn salaris betalen. Oh wacht dat kunnen ze ook niet aangezien er geen cent meer is.


+: 609
-: 0
R: 1265
Level 5

Fikret moet van transfer geld zijn cocaine verslaving betalen vgm want hij vraagt altijd van die rare bedragen.+: 9055
-: 0
R: 13605
Level 6

Het bedrag wat wij hebben betaald om hem te halen heeft hier niks mee te maken. Dat jullie zo stom zijn geweest om miljoenen te betalen voor spelers als Ozan en Alper is jullie probleem.


+: 267
-: 0
R: 788
Level 4

Aman Fb jullie zijn al diep in de dal gezakt, raak nou niet aan de "tiner" net als BJK. Als ze voor Tolgay 4 a 5 miljoen willen, dan hoeft het niet. Tolgay heeft nog een contract tot 30.06.2022 en dan is die kerel 31. Denk dat BJK de partij is die hier minst mee opschiet.
Gewoon accepteren anders is er helemaal geen winst te behalen.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen