Fenerbahçe start gesprekken met Schalke 04 voor Konoplyanka


konoplyanka
Fenerbahçe wil zijn vleugels versterken met Konoplyanka.
Althans, dat meldt Sporx. Volgens het bericht is de Turkse topclub gestart met de onderhandelingsgesprekken met de Duitse club. Fenerbahçe wil de 29-jarige Konoplyanka tot eind dit seizoen huren. Gezien hij geen basisplaats heeft bij Schalke 04, is er een kans dat ze een akkoord kunnen bereiken. 
 
Konoplyanka heeft dit seizoen bij Schalke 04 in 8 wedstrijden 1 assist gemaakt.
Artikel delen met vrienden:
Reacties (6) 


+: 1491
-: 0
R: 3264
Level 5

Ik lees Moses van Chelsea, beide hebben is te veel momenteel.
Ik hoop dat Soldado verkocht zal worden aan Saoedische club voor 5 miljoen euro. Slimani mogen ze gratis laten vertrekken.
Atif moet ook weg naar Caykur rizespor.


+: 1001
-: 10
R: 1779
Level 5

Volgens mij hebben jullie geen flankaanvallers nodig. Links Ayew, rechts Dirar, Valbuena op 10 en Frey in de spits moet genoeg zijn om in het linkerrijtje te geraken. Ik zou prioriteit geven aan een doelman.+: 1435
-: 0
R: 1916
Level 5

ayew en Dirar zijn verre gan voldoende. Een keeper nu halen zou pure kapitaal vernietiging zijn. Met Berke achter de hand harun gehaald hebben was al dom. Nog een keeper zou funest zijn voor die jongen.


+: 1001
-: 10
R: 1779
Level 5

Ik was Berke helemaal vergeten zelfs. Ik dacht dat die Erten Ersu jullie enige reservekeeper was. En ik weet het niet, Ayew en Dirar zijn wel werkers, ze kunnen gemakkelijk een hele flank doen. Ayew lijkt me misbruikt op rechts. En Dirar speelde goed tegen AZ.


+: 3652
-: 0
R: 2105
Level 5

Dirar gaat Rechts Back spelen, zoals het hoort. Vandaar dat we Sener bieden voor Tolgay.

Dus we hebben momenteel alleen Ayew en Valbuena


+: 266
-: 0
R: 782
Level 4

Ik ben benieuwd wie er komt, hoor allemaal geruchten. Een van de geruchten is dat Jhonny Lucas komt. Jhonny wil alleen nog even praten met Alex en dan gaat hij een besluit nemen. Alberth Elis wil graag naar europa, alleen is FB niet de club waar hij naar toe zou willen. Kijken wat er allemaal gaat gebeuren. Victor Moses is ook niet echt duidelijkheid over. Allemaal geruchten alleen geen foto's van spelers die handtekening zetten onder contract. We moeten even afwachten op dinsdag dan wordt bekend gemaakt wie er allemaal gaat komen. Ali Koc gaat het bekend maken

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen