Fenerbahçe weigert spelersruil Sener Ozbayrakli


asenlo
De onderhandelingen tussen Fenerbahce en Besiktas over een transfer van Tolgay Arslan zitten muurvast. Fenerbahce zegt naar 'alternatieven' te gaan zoeken.

Besiktas vraagt vier miljoen euro voor de middenvelder, die nog onder contract staat bij Besiktas. Fenerbahce lijkt vooralsnog niet het geld te hebben om de middenvelder aan te trekken. De “Gele Kanaries” willen wel een spelersruil, maar niet met Sener Ozbayrakli.
 
Volgens BeinSports hoopt Besiktas Sener Ozbayrakli naar Vodafone te kunnen halen met een spelersruil, maar daaraan wil Fenerbahce niet mee werken.
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen