Fenerbahçe weigert spelersruil Sener Ozbayrakli


asenlo
De onderhandelingen tussen Fenerbahce en Besiktas over een transfer van Tolgay Arslan zitten muurvast. Fenerbahce zegt naar 'alternatieven' te gaan zoeken.

Besiktas vraagt vier miljoen euro voor de middenvelder, die nog onder contract staat bij Besiktas. Fenerbahce lijkt vooralsnog niet het geld te hebben om de middenvelder aan te trekken. De “Gele Kanaries” willen wel een spelersruil, maar niet met Sener Ozbayrakli.
 
Volgens BeinSports hoopt Besiktas Sener Ozbayrakli naar Vodafone te kunnen halen met een spelersruil, maar daaraan wil Fenerbahce niet mee werken.
 
Artikel delen met vrienden:
Reacties (2) 


+: 1491
-: 0
R: 3264
Level 5

We hebben Isla en Dirar al.
Probleem zit gewoon dat Fiko droomt om geld te verdienen, sanki kulubun kassasina girecek aq. Gidip yunan adalarinda paranin aq sonra "para yok" demek kolay.


+: 266
-: 0
R: 782
Level 4

FB zit perse Tolgay te wachten, mocht BJK toch akkoord gaan is hij welkom. We gaan het zien, hetzelfde geld voor Serdar Aziz. FB kan hem heel goed gebruiken maar dan moet eerst Serdar het eens worden met GS over de achterstallige betalingen dat nog betaald moeten worden. Als GS zo doorgaat denk ik dat ze de volgende club in rij zijn die grote problemen zullen krijgen qua Financien. Heb heel veel respect voor Goztepe, een van de weinige teams die hun zaakjes op orde hebben.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen