Officieel: Cesc Fàbregas heeft een contract getekend


afebra
De transfer hing al een paar dagen in de lucht, maar is nu definitief: Cesc Fàbregas heeft een contract getekend bij AS Monaco. 

De 31-jarige middenvelder uit Spanje gaat zijn voormalig teamgenoot Thierry Henry helpen in de strijd tegen degradatie uit de Ligue 1. AS Monaco staat halverwege het seizoen op een zorgwekkende negentiende plaats in de Franse competitie.
 
Bij Monaco moet hij nu zijn oude teamgenoot Thierry Henry helpen. De Fransman staat op dit moment 1 na laatste met Monaco. De club heeft nog meerdere spelers op de korrel waarmee ze het seizoen willen redden.
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen