Feghouli: "Het probleem is niet Slimani, maar Fenerbahçe"


afuris
Sofiane Feghouli, de Algerijnse aanvaller van Galatasaray maakte nogal interessante uitspraken over zijn landgenoot Islam Slimani, Fenerbahce en over zijn toekomst bij Galatasaray tegenover de Algerijnse Echourouk krant.

“Het probleem bij Fenerbahce is geen Slimani. De spelers rond Slimani zijn zwak en moeten als team beter presteren. De vleugels bij Fenerbahce werken niet, wanneer de vleugels werken dan merk je vanzelf dat Slimani meer op de voorpagina komt te staan. Slimani is een snelle spits en sterk met kopballen. Wanneer hij de juiste ballen krijgt dan is hij niet te stoppen. Ik hoop op een goede tweede seizoenshelft voor Slimani."
 
“Momenteel ben ik blij in Istanbul en zie ik het niet zitten om te vertrekken. Ik heb nog een contract van 3,5 jaar,” aldus Feghouli.
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen