Feghouli: "Het probleem is niet Slimani, maar Fenerbahçe"


afuris
Sofiane Feghouli, de Algerijnse aanvaller van Galatasaray maakte nogal interessante uitspraken over zijn landgenoot Islam Slimani, Fenerbahce en over zijn toekomst bij Galatasaray tegenover de Algerijnse Echourouk krant.

“Het probleem bij Fenerbahce is geen Slimani. De spelers rond Slimani zijn zwak en moeten als team beter presteren. De vleugels bij Fenerbahce werken niet, wanneer de vleugels werken dan merk je vanzelf dat Slimani meer op de voorpagina komt te staan. Slimani is een snelle spits en sterk met kopballen. Wanneer hij de juiste ballen krijgt dan is hij niet te stoppen. Ik hoop op een goede tweede seizoenshelft voor Slimani."
 
“Momenteel ben ik blij in Istanbul en zie ik het niet zitten om te vertrekken. Ik heb nog een contract van 3,5 jaar,” aldus Feghouli.
 
Artikel delen met vrienden:
Reacties (7) 


+: 18
-: 0
R: 86
Level 2

Missen op leeg doel is ook zeker het probleem van de spelers rondom Slimani.


+: 3705
-: 0
R: 3247
Level 5

Ben het deels eens met hem. Zou Slimani wel bij ons uit willen proberen.+: 5024
-: 0
R: 7767
Level 5

Als je elke wedstrijd van Slimani hebt gezien bij Fenerbahce dan is het 100% duidelijk dat hij het probleem is.

Fernandao, Sow, van Persie, Webo hadden minsten rond de 8 goals gehad nu als ze daar stonden i.p.v Slimani.

Zijn timing is slecht, afronden is slecht, koppen is bijzonder slecht.

Het verbaast me hoe die er 28 heeft ingelegd in één seizoen. Ze hadden 2000 doelkansen zeker.

En Slimani is ook één van de 8/9 zwakke spelers op het veld.


+: 599
-: 0
R: 1252
Level 5

Het is een opstapeling van alles. Iedere speler van Fener is slecht momenteel. Ze zijn niet fit en allemaal zeker niet in vorm.

Het kan niet zo zijn dat het alleen aan de speler ligt als het hele team niet draait. Ik wil het wel eens zien in de 2e seizoens helft.


+: 5024
-: 0
R: 7767
Level 5

Daarom zeg ik onderaan ook 8/9 zwakke spelers zit Slimani ook tussen. Ik ben benieuwd naar de 2e helft, we zullen het zien.


+: 17827
-: 0
R: 20185
Level 6

Vakner Laff brooo, hem moet je uitproberen+: 266
-: 0
R: 782
Level 4

Gelukkig is deze Algerijn onder een huurovereenkoms t bij FB beland, mocht hij gekocht zijn is hij zijn marktwaarde van 10 miljoen niet waard. Hij is niet eens 10cent waard.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen