Belangrijke mededeling

 

'Yanal is overtuigd van drones en stuurt stafleden op cursus'


arsuni
Ersun Yanal gaat tot het uiterste om het spel van Fenerbahce te verfijnen. Volgens diverse Turkse kranten wil de Turkse coach dat leden van de technische staf van de Super Lig leren om een drone te besturen.

Ersun Yanal wil de trainingen van Fenerbahce voortaan filmen met drones. Met hulp van beelden van bovenaf denkt hij zijn spelers nog beter op verbeterpunten te kunnen wijzen. De trainer heeft leden van de technische staf van Fenerbahce daarom gevraagd om te leren hoe ze een drone moeten besturen.
 
"Yanal heeft een ongelooflijk oog voor detail en kijkt altijd naar mogelijkheden om dingen te verbeteren", zo vertelt een bron binnen de club aan de Turkse pers. "Hij en zijn staf hadden moeite om bepaalde ideeën over te brengen op de spelers, waarop iemand binnen de club een drone voorstelde. Ze gebruikten er een voor een training en het was een geweldige manier om spelers beelden te tonen van formaties en waar de ruimtes liggen op het veld."
 arsuni1
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen