Slimani over tweede seizoenshelft: "Ik heb in Turkije gemerkt dat supporters…"


slimano
Fenerbahce heeft natuurlijk een dramatisch eerste seizoenshelft achter de rug. De club leed achterelkaar puntenverlies en staan nu in de degradatiezone met 17 punten. Islam Slimani vindt echter dat het nog beter kan.

Op dit moment is de selectie op trainingskamp in Antalya en Islam Slimani heeft zichzelf en zijn ploeggenoten een doel gesteld, zo vertelt hij in gesprek met het clubkanaal van zijn werkgever: "We willen beter gaan voetballen, want er zit nog veel verbetering in deze groep. Dit trainingskamp is een mooi moment om dat op te pakken."
 
De spits gaat verder: "We moeten de goede dingen er uit halen, maar ook zeker de mindere dingen die afgelopen halfjaar hebben plaatsgevonden. Daar gaan we mee aan de slag, want we zijn hongerig. Het einddoel is om in de top vijf te komen. We hebben goed gedraaid en dat moeten we nu doorzetten voor onze supporters. Grote clubs kunnen soms kampen met grote problemen en wanneer er trainerwissels plaatsvinden dan pakt het meestal positief uit. Wij hebben de supporters veel pijn gedaan en dat gaan we onder leiding van Ersun Yanal rechtzetten. Alle spelers geloven erin dat er een andere Fenerbahce komt in de tweede seizoenshelft. Ik heb in Turkije gemerkt dat supporters de ware kracht zijn van de clubs"
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen