Fenerbahçe riskeert deelname Europees voetbal met 3 nieuwe sterspelers


alikocfb1
Het gaat slecht met Fenerbahçe.
Zeer slecht. Ondanks dat de Turkse topclub de laatste 32 van de Europa League heeft bereikt, staan ze teleurstellend op de 15de plaats in de Turkse competitie. In de winter gaan er volgens de laatste geruchten grote wijzigingen plaatsvinden bij de Turkse topclub. Er wordt een nieuwe trainer aangesteld en er worden minimaal 3 sterspelers aan de selectie toegevoegd. De transfers worden met eigen geld betaalt door de voorzitter en hiermee is hij bereid om een Europees verbod van 2 jaar te riskeren. Fenerbahçe mag namelijk alleen nieuwe spelers met transfersom kopen uit inkomsten van verkochte spelers. Gezien Fenerbahçe bijna geen spelers heeft die veel geld kunnen opleveren, heeft men deze weg gekozen. 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen