'Abdullah Avci vanaf volgend seizoen nieuwe trainer Fenerbahçe'


apsi
Abdullah Avci gaat komende zomer aan de slag als hoofdtrainer bij Fenerbahce. De trainer van Medipol Basaksehir heeft een voorcontract voor drie jaar getekend bij de “Gele Kanaries”.

Abdullah Avci wordt de opvolger van Erwin Koeman, die na dit seizoen vertrekt bij Fenerbahce. Het bestuur van Fenerbahce kwam vandaag met de melding dat Erwin Koeman gewoon aan de roer blijft bij de Turkse topclub.
 
Erwin Koeman blijft voorlopig interim-trainer van Fenerbahçe. Volgens technisch directeur Damien Comolli heeft de Turkse club geen plannen om op korte termijn een nieuwe hoofdtrainer aan te stellen.
 
"De situatie blijft hetzelfde als de afgelopen weken", benadrukt Comolli woensdag in een verklaring op de site van de club.
 
Fenerbahçe wil met het statement duidelijkheid scheppen nadat er in de Turkse pers druk gespeculeerd werd over een opvolger van Koeman. Volgens de Turkse pers heeft Fenerbahce een akkoord bereikt met Abdullah Avci voor volgend seizoen en is de club nu niet van plan om in de winterstop nog in zee te gaan met een andere trainer.
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen