Opvolger Phillip Cocu bij Fenerbahçe staat al klaar


ajardim
Phillip Cocu moet vrezen voor ontslag bij Fenerbahçe en zijn opvolger staat al klaar. Leonardo Jardim wordt genoemd als mogelijke nieuwe trainer wanneer Cocu moet vertrekken. 

AS Monaco had onlangs afscheid genomen van Leonardo Jardim. Na de slechte seizoensstart met de achttiende plaats als gevolg is besloten om niet verder te gaan met de oefenmeester, die de club in 2017 naar de landstitel leidde en naar de halve finale van de Champions League. 
 
"Ik ben dankbaar en trots dat ik AS Monaco meer dan vier jaar heb mogen coachen", aldus Jardim, die in de zomer van 2014 aantrad. Thierry Henry werd aangesteld als opvolger.
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (4) 


+: 76
-: 0
R: 431
Level 3

Cocu gaat nergens heen!!!!!!!


+: 4671
-: 0
R: 5545
Level 5

OFF:

Bjk27 resmen rezil oldun.+: 5
-: 0
R: 29
Level 1

Cocu moet en zal gewoon blijven, geef hem gewoon de tijd en alles komt goed.


+: 14
-: 0
R: 101
Level 3

Cocu heeft een slechte seizoensstart ipv hem halen ze een andere trainer met een slechte seizoensstart. Is onzin.
Als Cocu weggaat gaat die naar Everton. Marcel Brands is zijn mattie.
En als vervanger komt zeker een billenlikker van Comolli.
Jardim doet dat niet. Ze gaan een johnnie zoeken.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen