Ozsoy: "Emre is aan ons aangeboden door Alanyaspor voorzitter"

assem
Fenerbahce-vice voorzitter Semih Ozsoy maakte na het 1-0 verloren duel tegen Malatyaspor interessante uitspraken over de transfer van Emre Akbaba.

"Emre Akbaba is door Alanyaspor voorzitter aan ons aangeboden. Daarna hebben wij contact opgenomen met trainer Cocu en sportief directeur Damien Comolli. De beide heren gaven groenlicht en toen zijn de gesprekken gestart met Alanyaspor over Emre Akbaba. Er zijn regels! We mogen niet zomaar met een speler contact opnemen terwijl hij al een contract heeft lopen bij een andere club.
 
"Omdat hun de speler hebben aangeboden hebben wij contact gehad. Maar al snel merkten wij dat er iets niet klopte bij de gesprekken. Alanyaspor voorzitter probeerde de gesprekken naar andere kanten te trekken en zodoende zagen we af van de transfer. De reden was financieel. Giuliano heeft een akkoord bereikt met een andere club en gaat vertrekken. Er zullen nieuwe spelers bijkomen,"aldus Semih Ozsoy.
Artikel delen met vrienden:
Reacties (2) 


+: 49
-: 0
R: 132
Level 3
+1

Demeki istemişsiniz maak niet uit wie naar jullie komt. Groen licht verdinizmi verdiniz. Sonradan iş işten geçtikten sonra biz istemedik demek sizi komik duruma sokar başka birşey değil.


+: 11
-: 0
R: 89
Level 2

Wat een grap..

We zijn niet inde fout gegaan ala alper potuk.. en akbaba moet zich nog bewijzen verder heeft fener niet gefaald! Wilshere haat zijn leven waarschijnlijk! En Mina speelde een top wk! Zelfs toen wilde hij niet weg bij barca!

Verder hebben ze goed gehandeld kwa berke en baris! Ayew is geen transfer som voor betaald! Alleen salaris is hoger dn wat hij verdiende in UK! Slimani is gewoon een snellere versie van fernandao! Ferdi is ook een goed talent maar goed zlefs met ffp doen we nog hele goeie transfers!

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen