Videobeelden: Aykut Kocaman, Volkan Demirel, Sneijder en Van Persie aanwezig bij Dirk Kuyt Testimonial


adirks
Dirk Kuyt heeft zijn carrière als profvoetballer op een prachtige manier afgesloten.
In de Dirk Kuyt Testimonial scoorde hij in de slotminuut vanaf de strafschopstip, waarna voor het einde van zijn afscheidswedstrijd werd gefloten en het legioen de handen stuk klapte voor het clubicoon.
 
Aykut Kocaman, Pierre Webo, Raul Meireles, Wesley Sneijder, Robin van Persie, Ruud van Nistelrooij, Steven Gerrard en Frank de Boer. Allemaal waren ze aanwezig bij de afscheidswedstrijd van Dirk Kuyt. Het werd een schitterend feest in De Kuip met een scorende Kuyt tot besluit. Check hier een aantal prachtige, onvergetelijke beelden.
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (3) 


+: 244
-: 0
R: 999
Level 4

Wallah schaam je Aykut KocaMal, zelfs Steven Gerrard laat je als wissel beginnen en hoe durf je Dirk Kuyt bij zijn georganiseerde wedstrijd niet de hele wedstrijd te laten spelen.
Zelfs hier flikt hij het gewoon... :o


+: 9306
-: 0
R: 11740
Level 5

Gerrard kwam te laat em kuyt speelde gwn alles vgm+: 790
-: 0
R: 3177
Level 5

Sende abartma aq bijna iedereen die daar was Heeft een bijzondere geschiedenis gehad Riera was er ook Oud Gsli Elke speler ging er na 5/10 min uit gerard kwam 20ste er in Iedereen op de bank als in het veld moest speel minuuten maken.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen