'Fenerbahçe en Trabzonspor strijden om Aminu Umar'


amins
Fenerbahçe heeft een bod van 3 miljoen euro gedaan op de 23-jarige vleugelaanvaller van Osmanlispor.

Aminu Umar heeft een transferwaarde van 4 miljoen euro en maakte afgelopen seizoen indruk bij Osmanlispor. De razendsnelle aanvaller ziet een vertrek wel zitten naar Fenerbahce nu de club is gedegradeerd.
 
Osmanlispor-aanvaller Aminu Umar staat aan het begin van zijn carrière, maar durft hardop te dromen. Ooit wil de 23-jarige aanvaller bij Fenerbahçe spelen, vertelde Aminu in een interview met Milliyet drie jaar geleden toen hij nog uitkwam voor Samsunspor.
 
Op de vraag waar hij over paar jaar staat, zegt Umar te hopen dat hij dan uitkomt voor Fener. "Dat is een droom van mij. Natuurlijk moet ik realistisch zijn. Maar ik ben jong, ik mag dromen. Dat hoort erbij, anders heb je geen ambitie. Ik heb de ambitie om bij Fener te spelen. Anders kunnen we net zo goed stoppen als we geen dromen hebben."
 
Naast Fenerbahce is Trabzonspor ook bezig om Aminu Umar over te nemen van Osmanlispor.
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (4) 


+: 1666
-: 0
R: 3831
Level 5

Goeie versterking, maar alles en iedereen is beter dan Dirar. Ik zie hem graag komen.


+: 45
-: 100
R: 393
Level 3

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!+: 0
-: 0
R: 1
Nieuw

Aykut zou hem toch ook op de bank zetten en met dirar spelen maar als aykut weg gaat is hij een zeer goede speler ik hoop dat hij komt goeie versterking :lol: :yeah: :yip:


+: 12
-: 0
R: 91
Level 2

Hij viel mij ook op! Wist niet eens datie zo jong was!

Hopen op trezquet.. heb je nog toekomst op je flanken!!

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen