Ibrahimovic tekent voor 6,7 miljoen euro per jaar bij Los Angeles Galaxy

aburis
Het ziet ernaar uit dat de Verenigde Staten de nieuwe bestemming van Zlatan Ibrahimovic wordt.
De Zweedse spits heeft volgens diverse buitenlandse media een akkoord met Los Angeles Galaxy.
 
Zlatan en zaakwaarnemer Mino Raiola gingen afgelopen weken samen eten (wat 4 uur duurde) in Manchester en toen zou de knoop zijn doorgehakt. Omdat Manchester United zijn contract niet verlengde vanwege een knieblessure, hoeft de Amerikaanse club geen transfersom te betalen.
 
Ibrahimovic wordt in Amerika de bestbetaalde voetballer ooit. De media meldt dat hij een bedrag van meer dan 7,7 miljoen dollar (6,7 miljoen euro) op jaarbasis krijgt. Het record is nu nog in handen van Kaka. De Braziliaan verdient bij Orlando City zo'n 7,2 miljoen dollar (6,3 miljoen euro) per jaar.
 
Artikel delen met vrienden:
Reacties (2) 


+: 60
-: 0
R: 276
Level 3

Elk jaar nieuws

Ibra Galatasarayda
Ibra besiktasta


Amk sonunda bize gelmedi amerikaya gitti serefsiz ibra


+: 1856
-: 0
R: 1875
Level 5

Oyle paraya sen olsan ne yapardin?

Ibra gelmesin, Ribbery gelsin daha iyi

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen