De beste transfervrije spelers in de zomer van 2020


modric
Enkele van 's werelds beste spelers zitten in het laatste jaar van hun contract, wat betekent dat ze aan het einde van het seizoen transfervrij kunnen vertrekken. Turksvoetbal.net zet de spelers op een rij.

1 Luka Modric
Komt al 7 jaar uit voor Real Madrid. Verwacht wordt dat hij naar een club buiten Europa zal vertrekken.

2 David Silva
Ondanks dat hij 33 jaar is, heeft hij een spelerswaarde van 20 miljoen euro. Grote kans dat hij gaat vertrekken bij Manchester City

3 Olivier Giroud
Na de komst van Frank Lampard is het zo goed als zeker dat hij gaat vertrekken bij Chelsea.

4 Aleksandar Kolarov
Hij kon afgelopen zomer naar Fenerbahçe vertrekken, maar bleef toch bij AS Roma. 

5 Ever Banega
Hij kan afgelopen zomer naar Galatasaray vertrekken, maar bleef toch bij Sevilla. Grote kans dat hij volgend jaar naar Turkije komt.

6 Dries Mertens
Hij brak Diego Armando Maradona’s record bij Napoli en ondanks dat hij 32 jaar is, is hij erg gewild door andere Europese topclubs.

7 Willian
Zijn contract bij Chelsea verloopt deze zomer. De 31-jarige voetballer wil ook niet verlengen en is erg gewild door Chinese clubs.

8 Toby Alderweireld
Wil niet verlengen met Tottenham, want hij denkt dat zijn missie daar is voltooid. De 30-jarige verdediger zien wij zeker bij een andere Europese topclub.

9 Edinson Cavani
Sinds zijn komst bij PSG, scoort Cavani elk seizoen meer dan 20 doelpunten. Na de komst van Mauro Icardi krijgt Cavani weinig speelminuten en wil vertrekken. De 32-jarige aanvaller wordt gelinkt aan Manchester United en Atletico Madrid.

10 Christian Eriksen
Eriksen heeft een groot aandeel gehad in de sterke prestaties van Tottenham. Hij werd afgelopen zomer gelinkt aan Manchester United en Real Madrid, maar koos ervoor om zijn contract uit te zitten. De 27-jarige voetballer is erg gewild door Europese topclubs.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (1) 


+: 0
-: 0
R: 8
Nieuw

Zo. Deze spelers moet je kopen op FIFA 20. Carriere Mode.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen