Messi voor zesde keer beste voetballer ter wereld


abelos
FC Barcelona-aanvaller Messi won in Parijs de Gouden Bal. Hij liet de grote Nederlandse kanshebber Virgil van Dijk en zijn eeuwige rivaal Cristiano Ronaldo achter zich.

Het verschil tussen het wel of niet winnen van de Gouden Bal was maandagavond wel heel klein. Virgil van Dijk blijkt tijdens de verkiezing onder 176 journalisten maar zeven punten minder te hebben gekregen dan Lionel Messi.

In de officiële uitslag van France Football eindigde Messi op 686 punten, tegenover 679 punten voor Van Dijk. Het is een zeldzaam klein verschil van zeven punten.

Lionel Messi is de eerste speler die de Gouden Bal zes keer in ontvangst heeft mogen nemen.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (3) 


+: 3367
-: 10
R: 9175
Level 5

Had al voor de 10e keer moeten zijn

Beste aller tijden


+: 78
-: 0
R: 319
Level 3

Van Dijk verdiende het meer, maar het is natuurlijk gebaseerd op statistieken.+: 253
-: 0
R: 1144
Level 5

Dit is zo niet eerlijk. Ik vind dat VVD het ook niet verdiende maar dat ze deze prijs wel aan Messi geven vanwege zijn statistieken is smerig. Als we nu Messi de Balon dor geven omdat hij goed speelde dan moest Sneijder het toen ook krijgen en niet Messi. Ieder jaar wordt er gekeken wat voor prijzen een speler heeft kunnen pakken en niet om zijn statistieken maar nu opeens wel. Het zijn ook allemaal [****]es daar op FIFA meest corrupte organisatie ooit.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen