Diagne in de problemen bij Club Brugge


adiod
Mbaye Diagne viel zondagnamiddag in bij Club Brugge, dat het met ruime cijfers haalde van AA Gent. Diagne legde in de slotfase de 4-0-eindstand vast, maar wat hij daarna liet zien was minder.

De Senegalese goaltjesdief trok zijn shirt uit en rende naar de Brugse fans achter het doel. Daar greep Diagne vervolgens een drankbeker en het beetje bier dat nog in die drankbeker zat kapte hij achterover.

Een actie die de fans van Club Brugge wel konden smaken, maar Diagne komt er toch opnieuw mee in de problemen. Trainer Philippe Clement was duidelijk niet te spreken over de manier van vieren van zijn spits.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 3179
-: 10
R: 8745
Level 5

Echt weer een lompe actie van deze amateur

Zal er wel van af komen met een boete


+: 680
-: 0
R: 2022
Level 5

Toch geen basisspeler bij Brugge een flop

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen