Voorzitter Lyon: “Besiktas gaat de Europa League beker binnenkort winnen”

lyon
Jean-Michel Aulas, de voorzitter van Olympique Lyon heeft na de wedstrijd tegen Besiktas de onderstaande uitspraken gedaan.
“De eerste wedstrijd hebben we met geluk gewonnen. Tijdens de strafschoppen hebben wij weer geluk gehad. Besiktas is echt een sterke club. Besiktas gaat de Europa League beker binnenkort zeker winnen. Het was echt een mooie wedstrijd. Beide ploegen waren heel echt goed. Ze hebben alles gedaan om de halve finales te bereiken. Besiktas was heel erg goed georganiseerd. Ik ben blij dat wij toch door zijn.”
Artikel delen met vrienden:
Reacties (6) 


+: 8162
-: 0
R: 11223
Level 5
+3

Tamam lan, yeter yaladigin.


+: 2181
-: 0
R: 5116
Level 5
+1

tuurlijk omdat ze door zijn gegaan gaat die zo praten, ancak got yalarsin omzich goed te laten zien. uefa simdi lyonun cezasini yok etse bile sasirmam amk.


+: 4173
-: 10
R: 7189
Level 5
+1

Vaaaay yagci+: 38
-: 0
R: 92
Level 2

Ja maar jonges is zoo als wij zoo door blijven spelen zo goed (niet tosic) en later zijn we nog beter met abou demba en caner dan kunnen we die echt wel winnen


+: 1264
-: 0
R: 2707
Level 5

Abou, Demba en misschien Caner zijn weg over een paar maanden.


+: 2125
-: 0
R: 6968
Level 5
+2

Wat een vieze voorzitter heeft lyon. Eerst doet die naaiacties om ervoor te zorgen dat we zonder supporters spelen, beschuldigd bjk terwijl hij zijn eigen stadion geen veiligheid kon bezorgen. En nu slijmt hij als een kakkerlak. Hij moet iets leren van lyon zijn coach die respectvol was gedurende de 2 wedstrijden en bij al zijn persconferentie s. Die is pas een gentleman.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen