UEFA: Besiktas en Lyon zijn voor 1 jaar uitgesloten van Europees voetbal!

sondakika11
UEFA heeft letterlijk een bom voor de voeten van Lyon en Besiktas gelegd.
Beide clubs zijn flink gestraft door de UEFA en zijn beide voor 1 jaar uitgesloten van Europees voetbal. Echter, het besluit heeft de UEFA met 2 jaar uitgesteld. Dat wil zeggen dat wanneer er binnen 2 jaar weer zoiets gebeurt, de straf daadwerkelijk in werking wordt gesteld. Ook moeten beide clubs 100.000 euro aan boete gaan betalen. De wedstrijd van aanstaande donderdag gaat dus wel gewoon door. 
Artikel delen met vrienden:
Reacties (8) 


+: 8014
-: 0
R: 10921
Level 5
+3

Beetje raar dat wij dezelfde straf hebben gekregen als Lyon. Zij zijn verantwoordelij k voor de kaartverkoop, zij zijn verantwoordelij k voor de veiligheid in het stadion. Wij zijn verantwoordelij k voor de supporters in het uit-vak. De Turkse supporters die een ticket hebben weten te bemachtigen tussen de Lyon-supporters , daar zijn wij niet verantwoordelij k voor. Dus hoezo worden wij bestraft voor wat zij hebben gedaan? We moeten direct een beroep indienen.

Ik ben wel benieuwd wat ze bedoelen met 'nog eens misdragen'. Als een of andere idioot een fakkel gooit richting de supporters van de tegenstander, worden we dan uitgesloten? Dan kan net zo goed een supporter van een rivaal dat doen, zodat wij bestraft worden. Ze moeten daar duidelijk over zijn. Twee jaar is een hele lange tijd. Desnoods brengen we geen supporters meer mee naar uit-wedstrijden . We kunnen het ons niet veroorloven om weer een jaar geen Europees voetbal te spelen.


+: 1094
-: 0
R: 3392
Level 5

Ik wilde ook mn woede uiten maar jij zegt werkelijk alles wat ik ook wilde schrijven..

Ik was erbij in het uitvak, en het uitvak was gewoon grandioos.. Een paar sukkels gooiden een paar rotjes, that's it..

Wij moeten zeker in beroep gaan


+: 1051
-: 0
R: 2219
Level 5
+2

Dit is wel overdreven, een geldboete valt nog te snappen maar uitsluiting?? Als een grote club dit zou doen zouden deze maatregelen niet zo verregaande zijn.+: 4008
-: 10
R: 6853
Level 5

Hoezo met twee maten meten. Eigenlijk moeten ze de uefa een straf geven.


+: 29
-: 0
R: 75
Level 2

#uefamafia


+: 1351
-: 0
R: 2966
Level 5

Uefa praktijken


+: 386
-: 0
R: 1291
Level 5

Schandalig en Uefa was al niet sirrieus te nemen maar na dit al helemaal niet. Ik hoef die kut beker niet eens, laten we ons lekker focussen op het kampioenschap.


+: 298
-: 10
R: 788
Level 4

bjk wordt niet uitgesloten als de fans zich weer misdragen voor de komende 2 jaar (eigenlijk alleen die van lyon maar goed) dan worden jullie wel voor een jaartje uitgesloten

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen