Quaresma: "We hadden helaas geen geluk"

aaqu
Ricardo Quaresma kijkt ondanks het verlies van donderdagavond tegen Lyon na strafschoppen terug op een goede wedstrijd.
In het Vodafone Arena Stadion in Istanbul stond na verlenging 2-1 op het scorebord, Lyon nam hierop de strafschoppen beter. 
 
"Ik heb het gevoel dat we vanaf dag een met z’n allen alles hebben gegeven, ook vandaag hebben we dat gedaan", zo liet Quaresma na afloop van de verloren kwartfinalewedstrijd weten. "Ik hoopte dat we dit keer geluk zouden hebben in de strafschoppenserie, maar het mocht helaas niet zo zijn."
 
Artikel delen met vrienden:
Reacties (4) 


+: 525
-: 0
R: 1097
Level 5

wat heb jij je best gedaan man gisteren. :facpal:


+: 2188
-: 0
R: 5119
Level 5

Je kan wel sarcastisch reageren vriend maar hij was gisteren een beest, 33 jaar en zo hard gestreden zoveel voorzetten gegeven maar helaas niet afgemaakt.
Vooral zijn druk in de verlenging waarop talisca naast schoot als dat erin was zou dat een van de beste doelpunt in europa zijn van dit jaar.
Hou jij me maar bezig met ozan tufan alper potuk enzo.


+: 525
-: 0
R: 1097
Level 5

kardes sarcastisch oldugunu kim diyor? Ik bedoel het serieus hoor.+: 0
-: 100
R: 14
Klein kind

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen