“Ook al hangen ze ons aan een boom, wij gaan nooit opgeven”

senolgunes1
Senol Günes, de trainer van Besiktas heeft voor het Europa League duel tegen Olympique Lyon de onderstaande uitspraken gedaan.
“Het is een belangrijke en een moeilijke wedstrijd. Wij gaan tegen een sterke ploeg spelen. Wij moeten zowel aanvallend als verdedigend goed spelen. Wij willen morgen met goed voetbal de halve finales bereiken. Wat er ook gebeurt, ik ben trots op mijn spelers. Wat er ook gebeurt, onze supporters moeten ons blijven steunen. Over de straf van UEFA: Lyon heeft gefaald met de beveiliging, dus ik snap niet waarom wij een straf krijgen. Ik denk dat dit een onderdeel is van een scenario die tegen Besiktas is gericht. UEFA heeft al namens Lyon 1 doelpunt gescoord. Wij gaan morgen proberen om die doelpunt eruit te halen. Wij hebben die toeschouwers niet in het stadion toegelaten, dat heeft Lyon gedaan. Ook al hangen ze ons aan een boom, wij gaan nooit opgeven. Dat UEFA dat 1 dag voor de wedstrijd bekendmaakt, is opmerkelijk. Ze hebben ons al voordat de wedstrijd is begonnen psychologisch onder druk gezet. Aboubakar en Marcelo zijn geschorst, Ömer is geblesseerd. De rest zal ik na de training gaan bepalen. Caner en Demba Ba zijn hersteld, maar Demba Ba is niet speelgerechtigd. Caner heeft een zware blessure achter de rug en het is nog de vraag of hij kan meespelen. Ik kan geen risico nemen met hem."
Artikel delen met vrienden:
Reacties (4) 


+: 191122
-: 0
R: 151409
Expert
+4

Op papier is het al bekend dat Besiktas morgen wordt uitgeschakeld. Als UEFA dat wil en ja dat willen ze, dan gebeurt dat ook. Ook al wint Besiktas morgen van Lyon, er hoeft maar iets kleins te gebeuren op de tribunes (bv Galatasaray, Fenerbahçe of 'Lyon' supporters) en Besiktas wordt automatisch uitgeschakeld en gaat Lyon toch door, omdat zij zonder supporters naar Turkije zijn gekomen.


+: 29
-: 0
R: 75
Level 2

Op Twitter is #uefemafia trending topic.


+: 630
-: 0
R: 1691
Level 5

Goruyon mu gardesim ya adamlar her boku cikardiyorlar problem bizi buluyor. InsAllah bizim taraftarlar yarin usul durular ve Lyonu elleriz allahim sen bizim yardimcimiz Ol Amin!+: 1351
-: 0
R: 2966
Level 5

Ze weten dat als Besiktas Lyon uitschakeld dat ze de favoriet zijn voor de beker... #Uefamafia ze gunnen het Turken niet en dat hebben ze ook nooit gedaan.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen