Ajax voor het eerst sinds 1997 halvefinalist in Europa

azeyu
Ajax heeft donderdag uit geslagen positie de halve finales van de Europa League bereikt. Het elftal van trainer Peter Bosz had voldoende aan een nederlaag van 3-2 na verlenging.

Nick Viergever maakte in de 111e minuut bij een achterstand van 3-0 de bevrijdende treffer (3-1), waarna Amin Younes in de slotminuut van de extra tijd nog voor 3-2 tekende met tien man.
 
Nog vier teams zijn in de race om Sevilla op te volgen als winnaar van het Europa League-toernooi. Na een legendarische avond, al is het maar vanwege de drie verlengingen, gaan Ajax, Manchester United, Olympique Lyon en Celta de Vigo vrijdag in de koker bij de loting.
 
Artikel delen met vrienden:
Reacties (1) 


+: 394
-: 0
R: 729
Level 4

Mooi van Ajax dat ze tot het einde bleven gaan maar de halve finale is ook het eind station van hun althans als ze Lyon loten.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen