Beşiktaş verliest ook van Braga in Europa League


avciuzgun
Het blijft slecht gaan met Beşiktaş.
De ploeg van Abdullah Avçi verloor in eigen huis in de Europa League van Braga. Het werd 1-2 voor de Portugezen. Drie pogingen van Beşiktaş kwamen tegen de paal/lat. Beşiktaş begon voor eigen publiek aan een goede wedstrijd. Samen met de supporters domineerde Beşiktaş en kreeg in de vijfde minuut al een kans via Tyler Boyd. Zijn lob poging kwam tegen de lat. Ook een vrije trap van Adem Ljajic kwam tegen lat. Horta wist in de 38e minuut na een grote fout van Beşiktaş de 0-1 te maken. De wissels van Kartal Yilmaz en Umut Nayir bracht in de 71e de gelijkmaker. Umut Nayir kopte de 1-1 binnen. Drie minuten later werd Adem Ljajic neergehaald, maar schoot de penalty tegen de paal. Dit was het keerpunt van de wedstrijd. In de 80e minuut maakte Eduardo de winnende treffer. Beşiktaş staat na 3 wedstrijden met 0 punten op de laatste plaats.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (39) 


+: 129
-: 0
R: 258
Level 3
+5

Galatasaray verliest 0-1 van PSG en Real Madrid, en Beşiktas verliest van braga en wolves in eigen huis. Dit zegt genoeg.


+: 662
-: 10
R: 1084
Level 5
+6

Verschil is ook dat jullie met fraude al 2-3 jaar achter elkaar kampioen worden en inmiddels zo'n 150 mil euro hebben gekregen en nog geen poep kunnen spelen.

En trouwens kom niet blij doen, iedereen geeft 3 goals aan RM behalve jullie worden in eigen huis verkracht door een RM die als anadolu speelt.+: 514
-: 0
R: 1309
Level 5
+3

Olm bok konusma, denizli werd zwaar genaaid door de scheids en trouwens als jullie zo goed kunnen presteren in europa waarom komen jullie dan nooit verder dan de voorrondes?


+: 662
-: 10
R: 1084
Level 5
+3

Kijk naar de statistieken van ons in Europa kom dan praten met jullie 26 lose streaks.

Van de 35 Europese duels hebben jullie al f*** 26 wedstrijden verloren, ik kan me eigenlijk nog best wel goed begrijpen dat jullie telkens blij zijn dat jullie maar met 0-1 verliezen. Zegt al genoeg.

Iedere week hetzelfde OMO WO VERLOZON MOOR MOT 0-20-403-043 VON BOREIREOISPOR.


+: 63
-: 0
R: 67
Level 2
+3

Hahah komt onze dubbelganger Jailson weer tof doen...

Gozer ik zei het je de vorige keer al!! Je laat zo overduidelijk zien dat je een besiktasli bent hahaha

3x raden wie..

Uhmm bjkmartal.


+: 229
-: 0
R: 412
Level 3

Bu jailson, uhm sorry kartal ne hakla konusuyor over statistieken, avrupanin A’sini agzina alma..spelen geen europees maar wel de grootste mond..wees blij dat je vorig jaar niet uit de stsl bent gefl1kkerd..Sus oglum sus..+: 3322
-: 10
R: 9045
Level 5
+1

Hahah die karpuzmeister wat een kneus..

Het verschil is dat jullie een 10x zo dure selectie hebben met geleende spelers en nog de bus parkeren in eigen huis tegen het slechtere Real aller tijden..

Wij proberen tenminste nog te voetballen terwijl we 7 basisspelers missen..

Of we slecht spelen of niet wij hebben tenminste een aanvallende voetbalfilosofi e waar we in Europa indruk mee hebben gemaakt..

Jullie? Frauderen naar een gestolen titel, en in Europa met 11 buitenlanders Turkije voor schut zetten. Laatste 30 wedstrijden 1 overwinning of zo. Jullie hebben nog geen goal gemaakt en moeten nog naar Parijs en Madrid.

Utanmiyor bi de adam


+: 129
-: 0
R: 258
Level 3

Je gaat zien dat we van Real en Brugge gaan winnen, mark my words


+: 2765
-: 0
R: 10599
Level 5
+1

Dit is de schandaligste besiktas die ik ooit heb gezien! Ik walg van iedereen die iets te maken heeft met de huidige ploeg. Het oude bestuur, fikret orman, de spelers en zelfs de trainer! Ik wens Ahmet Nur Cebi veel geluk, want dat gaat hij echt nodig hebben. Wat ik elke week zie is een zielloze besiktas! Vanaf nu verdienen de jonge spelers zoals Kartal, Erdem, enz. om te spelen.

By the way scheids heeft gewoon perfect gefloten.

Edit: kijk naar hoe trabzon speelt! Die mannen creëren elke wedstrijd minstens 7 geweldige kansen. Wij kunnen dat niet eens in 10 wedstrijden doen.


+: 37
-: 0
R: 123
Level 3
+2

ik schaam mij echt diep om nu een besiktas supporter te zijn. Je verliest 2 thuismatchen in europa dat kan toch gewoon niet. paar jaar geleden sprak iedereen over besiktas omdat we in de chl succes hadden. Nu kunnen we niet eens winnen in de europa league. Bedankt fikret orman om er een puinhoop van te maken de laatste maanden en jaren.

misschien dat we in de winterstop nog paar transfers maken, dan bedoel ik misschien komen er jonge turken bij. Want nu gaat geen enkele speler naar deze besiktas willen gaan. we hebben dringend nieuwe spits nodig, 2-3 middenvelders, 2-3 verdedigers en een nieuwe keeper. Eigenlijk gewoon een nieuwe elftal.+: 514
-: 0
R: 1309
Level 5
+2

Jailson hou gewoon op ahahahah je tegenargumenten zijn lachwekkend, luister gap iedereen kan presteren tegen popie jopie clubs en ik moet erom lachen dat je met de statistieken van de el komt, omdat jullie al 10 jaar lang niet verder komen dan dat en daarom zeg ik ook voorrondes van de cl.


+: 662
-: 10
R: 1084
Level 5
+3

Zelfs Feyenoord die door Emmen wordt verkracht pakt Porto thuis met 2-0, Porto heeft jullie nog niet eens een seizoen geleden jullie thuis op eigen veld gebalt.

Je komt iedere week hier blij doen met smoesjes dat je verloren hebt omdat je zelf niet eens kan winnen.

Jij bent pas de clown hier.


+: 514
-: 0
R: 1309
Level 5

Nee ik zeg juist dat terim weg moet, omdat we onder hem dramatisch zijn en de reden dat ik jou tegenspreek is omdat je voordoet alsof fener wat voorstelt, zoals ik zei jullie hebben nog nooit de voorrondes van de cl overleefd en dan kom je blij doen met je el statistieken.


+: 1605
-: 0
R: 3536
Level 5

Ze mogen Mehmet Ekici en Tolgay gerust overnemen van FB.


+: 151
-: 0
R: 261
Level 3

Bessektas is een eendagsvliegje. .+: 3322
-: 10
R: 9045
Level 5
+1

Tja wat moet ik zeggen

Je mist 7 basisspelers, speelt niet eens slecht maar verliest toch weer..

1e helft hadden we 2-0 voor moeten staan maar door die kapotte Oguzhan gaan we 0-1 de rust in..

Ook 2e helft spelen we redelijk en verdienen we de winst maar Ljajic mist de pingel en daarna wordt het zelfs 1-2..

Avci ne yapsin a m k


+: 229
-: 0
R: 412
Level 3
+3

Besiktas is een lachertje kartalice, daha redelijk filan diyor..vrouwen en voetbal gaan nu éénmaal niet samen net als de analyse die je hebt gemaakt..zucht. .


+: 63
-: 0
R: 67
Level 2
+3

Bjkmartal

Ik hoop dat je nu ziet dat we geen fraude nodig hebben om zulke clubs achter ons te laten in de competitie :D


+: 3322
-: 10
R: 9045
Level 5
+1

Jullie hebben altijd fraude nodig gehad..

Altijd

Alleen het seizoen met Necati en Elmander waren jullie verdiend en terecht kampioen..

Alle kampioenschappe n daarna is met fraude behaald, met tientallen dubieuze wedstrijden.. Dat heeft iedereen met eigen ogen gezien vandaar dat jullie imago zo diep is gezakt.

Dit jaar zal het weer gebeuren want jullie hebben weer te veel miljoenen uitgegeven en als jullie geen CL halen wordt het faillissement.+: 63
-: 0
R: 67
Level 2
+4

Hahaha jailson komt nou eens uit die gat waar je je 24 uur in verstopt ouwe :D :D


+: 3322
-: 10
R: 9045
Level 5
+3

Ulan salak jullie hebben in de laatste 30 Europese wedstrijden 1x gewonnen of zo en zelfs verliezen van amateurs van Östersund daha da utanmadan konusuyorsun gerizekali..

Besiktas olmasaydi hadden we allang geen directe CL plaats meer..


+: 63
-: 0
R: 67
Level 2
+3

Hahah olm als je het zo bekijkt hebben jullie al die punten die jullie hebben behaalt ook aan ons te danken!

Want dankzij ons ging de kampioen van Tr direct door!! Daarvan hebben jullie ook zwaar geprofiteerd !! Of ga je dat ook ontkennen? :lol:


+: 297
-: 0
R: 529
Level 4
+1

Dankzij Fener ging de kampioen direct door naar de CL vanaf 2009. Fener olmasa Gese bunu degerlendiremez . Met voorrondes haalde gese CL niet eens, zie 2008-2009. Dizlerinizin uzerine dusseniz az.


+: 63
-: 0
R: 67
Level 2
+1

Besiktas Jimnastik Kulubu

Opgericht in 1903.

We leven nu in 2019.

Dus in hun hele 116 jarige bestaan hebben ze maar één keer!!!!!!!! een zielige 8ste finale gehaald in de CL 2 jaar terug en bjkmartal komt hier praten alsof ze jaar in jaar uit halfe finales spelen in de Champions League en alle turkse clubs moeten bejeke moeten bedanken voor de punten??

Hahaha kuran het word grappiger en grappiger hiero.


+: 297
-: 0
R: 529
Level 4
+4

Champions League bestaat sinds 1992 sn0t44p. Helemaal beneden staat een samenvatting voor jou.

Wat heeft Gala bereikt na 2000? Europees hebben ze tussen 2002 en 2013 niks laten zien op 2008-2009 na en dat is in de UEFA cup. Dat is 11 jaar niks laten zien. Daarbij worden ze elke jaar gematst met kwijtschelden van belastingschuld en. Dus oneerlijke concurrentie. In 2012-2013 bereiken ze eindelijk weer wat maar dan tegen een veredelde Man U, Cluj en Braga. In de 8e finale komen ze Schalke tegen in plaats van een Bayern zoals Bejeke. Heel leuk dat je dan 3-1 voor staat tegen Real, dat geef ik toe, met 20 minuten te gaan. Alleen zegt dat meer over wie de coach van Real is (Mourinho, Portugese Aykut) dan over je eigen kunnen. Even ter voorbeeld, Fenerbahce won met Sener en Volkan Sen van een 700 miljoen euro waarde Manchester United in 2016 wat makkelijk 4-0 had kunnen worden. Zegt dit iets over onze eigen kunnen of over angsthaas Mourinho die liever dood countert dan fatsoenlijk speelt? De laatste dus.

In nog geen 6 maanden tijd geeft dezelfde Real je 6 in eigen huis, dit keer met een andere coach, Ancelotti. Hier zien we dus de effect van een coach wanneer het geen angsthaas is. Daarna pak je in hetzelfde groep 7 punten maar. Je directe concurrent pakte er 6... Zegt ook meer over het niveau van Juventus dan de Europese veroveraars (fedocular). Seizoen daarna krijgt Gala in 4 wedstrijden 4 tegen, 1 daarvan is een Dortmund die in degradatiestrij d zit. De andere is een vervallen Arsenal.

Seizoen daarna pakt iedereen Gala op Benfica na wat ze met geluk winnen. Astana stond op het punt om Gala uit te schakelen. De eerst volgende keer worden ze over twee wedstrijden an44l geperforeerd door Oestersund. Seizoen daarna hebben ze 1 leuke wedstrijd tegen Lokomotiv dat niet eens in de CL hoort. Clubs als Porto en Schalke blijken beter. Dezelfde Porto die door Feyenoord is vrkrcht.

tl'dr: "Tmm Baycu abi, 4m1m4 koyma artik, Jailson da koysun." Ozaman haddini bil v3l3t, skrl3r bir yerini+: 63
-: 0
R: 67
Level 2
+3

Vertel ook hoe we schalke pakte hoe we juve pakte hoe we manchester pakte en 2 x zijn doorgegaan naar de volgende ronde en 1x zelfs kwartfinale hahaha onlarida anlat koçummmm :lol: :lol:


+: 129
-: 0
R: 258
Level 3
+2

Baycu_Noyan, we gaan de uit wedstrijd tegen Real Madrid winnen, mark my words


+: 514
-: 0
R: 1309
Level 5

Sen hic konusma zelfde united onder mourinho won met 4-1 van jullie en besef hoe verdedigend ingesteld united is.leuk dat je zegt oestersunds, maar vardar heeft jullie zowel uit en thuis geklaard? Luister poeperd aka selcuklu als fener zo goed was werden ze niet uitgeschakeld door clubs als krasnodar en braga, oglum siz sifir cektiniz hala bok laf atiyon burda mauahhahahahah, overleef een keertje de voorrondes van de cl lol+: 5361
-: 0
R: 6582
Level 5
+3

Snotneuzen die hier boven allemaal verhaaltjes proberen te typen. Galatasaray is in Europa groter dan alle turkse clubs bij elkaar. ;-)

Eentje met z'n neppe account Mailson aka Bjkmartal.


+: 3322
-: 10
R: 9045
Level 5
+1

Als ik een neppe account heb is jouw vader een travestiet..

Ik ben jou niet hoor


+: 28
-: 0
R: 142
Level 3
+1

Gala is altijd nr1: van :tr:


+: 21
-: 0
R: 96
Level 2
+2

Valla yorumlari kismen okudum oglum ergenmisiniz neysiniz 14 yasindamisiniz ? Konu besiktasken [****]liler gaysaraylilar birbirine atip tututor. Ulan 1 kisi bile bjk maci hakkinda yorum yazmazmis. Buyuzden bir gram ilerlemiyoruz hep birbirimizi yiyoruz heryerde bos rekabet. Ha bide besiktasliligin dan utananlara sesleniyorum, git gs fb felan tutun. Bu kotu durumda utanilacak bisey yapmadik. Ayip be . Sampiyonken taliscalar varken milletin gozune sokarsiniz, 1 sezon isler iyi gidince bjkden utanirsiniz. Iyi gunun taraftarlari sizi


+: 143
-: 0
R: 224
Level 3

Met dank aan de pic martal en al zn dubbelaccounts.

Hij heeft maanden lopen spammen in topics van anderen, mensen hebben die pic honderd x gewaarschuwd met dat hij moet stoppen en hij ging door. Vanaf dat moment is men vuur met vuur gaan bestrijden en hetzelfde gaan doen als die pic martal in de hoop dat hij zou stoppen.

Helaas heeft dat niet geholpen, aangezien eens een pic altijd een pic.

Dus of die pic moet worden gebanned, of dit blijft zo doorgaan.


+: 8
-: 0
R: 12
Nieuw
+2

Kan gebeuren besiktas was hier de betere helaas hebben ze kansen niet kunnen benutten, ins volgend x beter nu galatasaray te woord is wat voor en kut vieze club is gs behoren ze wel tot turkije eigenlijk eerste elf bestaat alleen uit gavurs jullie zetten onze turkse clubs ten schande met je we gaan elke jaar cl amq ne bok yiyonuz giden gelen sokup gidiyor samar oglan oldunuz


+: 3322
-: 10
R: 9045
Level 5
+2

Nokta


Gs heeft niks met Tr te maken..

Ze voelen zich boven iedereen verheven en niemand geeft geen zak om die fraudeclub in Tr.. iedereen weet wat voor corrupte viezerikken het zijn.

En dan komen hier een paar huilen dat ik hun club aanval, terwijl iedereen het zegt..

Bah kotsmisselijk van die Fransen+: 75
-: 0
R: 295
Level 3
+2

Jou ongesteldheid duurt 11 maanden per jaar of niet?


+: 944
-: 0
R: 1959
Level 5
+1

Hahahahahahahahahahahaha!!

Heerlijk!!

Hoogtepunt van de wedstrijd was toch de gemiste penalty..

:D


+: 55
-: 10
R: 185
Level 3
+1

Vallah ik vind zo jammer voor onze league.
Fener laatste jaren troep.
Bjk deed kaulo goed in champions league. Pfff
Die tijden met talisca cenk en quaresma. Pff geen woorden voor dat. Abdullah avci snapt niks van voetbal. Meteen oprotten bij bjk. Gs den zaten birsey beklemem.
Bjk was wel onze enige hoop in europa jammer


+: 2
-: 0
R: 23
Level 1
+1
Ama

Ama siz sampiyonlar liginde grubu lider olarak tamamladiniz ve biz gsyi 6-0 yendik

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen