PSV haalt uit tegen Rosenborg:4-1


apsvs
PSV heeft ook het tweede groepsduel in de Europa League winnend afgesloten. De Eindhovenaren versloegen Rosenborg in Noorwegen met speels gemak: 1-4.

PSV feestte gisteren lekker mee tijdens de groene golf die de Europees spelende clubs uit de eredivisie momenteel ondervinden. Alle overgebleven Nederlandse ploegen in de internationale toernooien rijden als een zonnetje door Europa en scoren UEFA-punten als een malle. 

De Eindhovenaren zetten in het koude Trondheim bovendien - en dat is voor PSV het belangrijkste - gedecideerd een vervolgstap naar overwintering in de Europa League.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 1
-: 0
R: 79
Level 2

Rosenborg > fenerbahce.
Bunu red eden harbiden futbol bilgisi 0.


+: 39
-: 0
R: 97
Level 2

Anayin amsuyu > rosenborg

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen