Belangrijke mededeling

 

Feyenoord wint met 2-0 van FC Porto


afeye
Feyenoord heeft zichzelf en het Nederlandse voetbal een grote dienst bewezen. 

Op een ouderwets Europees avondje in De Kuip knokte het team van trainer Jaap Stam zich naar een 2-0 zege op het favoriete FC Porto, dat eerder dit jaar nog in de kwartfinale van de Champions League stond. Daarmee is Feyenoord na de slechte start tegen Rangers FC weer helemaal terug aan het front in Groep G van de Europa League. 

Bovendien scoort Nederland door de zege van Feyenoord weer zeer welkome punten op de UEFA-coëfficiëntenranking.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (3) 


+: 1
-: 0
R: 56
Level 2

8 wedstrijden 0 gewonnen.
Wij verdienen zeker top-10 niet.
Nederland dik en dik verdiend om onze plek over te nemen.

Verantwoordelijkheid ligt bij fenerbahceli Nihat Ozdemir en zijn slaafje Ali Koc.


+: 579
-: 10
R: 900
Level 4
+1

Nee, de verantwoordelij kheid ligt bij jullie fraudeclubje, die met man en macht allerlei soorten fraude praktijkjes kampioen moet worden om vervolgens verkracht te worden door Porto zowel thuis als uit terwijl kapotte slechte Feyenoord ze afmaakt.+: 134
-: 0
R: 192
Level 3

Ben benieuwd of Feyenoord nu netals 8.tas jarenlang zal praten over hoe ze van de subtopper Porto een keer hebben gewonnen :D

Wat een stel droeftoeters zijn jullie toch ook, de grap van Turkije.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen