Abdullah Avcı: “Als je al in het veld niet goed staat, dan .....”


avciuzgun
Abdullah Avcı, de trainer van Beşiktaş heeft na het Europa League duel tegen Slovan Bratislava de onderstaande uitspraken gedaan.
“Systeem, organisatie, individuele fouten, als team verdedigen. Er valt niet zoveel te bespreken. Wij gaan proberen om een oplossing hiervoor te bedenken, maar op dit niveau mag je dit soort fouten niet maken. Ik ga mezelf en mijn spelers hierop bevragen. Wij gaan als wij in Turkije zijn naar de blessures van Enzo Roco en Victor Ruiz kijken. Als je al in het veld niet goed staat kun je het niet met systeem, individuele prestatie verklaren.”
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 244
-: 0
R: 1108
Level 5
+1

Hou je fucking klep dicht! Je hele tactiek stinkt je wissels slaan ook nergens op. Met Senol gingen we schreeuwen dat hij moest wisselen, deze gap wisselt maar zet veel meer aanvallers in en geen spelers die de aanvallers kunnen assiteren. Hij denkt dat het is FIFA en meer aanvallers zetten betekent niet altijd een goal. Dat zijn gewoon amateuristische fouten voor een trainer. Ik hoop dat hij zo snel mogelijk opdondert.


+: 1446
-: 0
R: 2176
Level 5

Deze vent is geen trainer, had als jeugdtrainer moeten blijven werken.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen