Beşiktaş vreest nederlaag in Slowakije


avciuzgun
Beşiktaş speelt vanavond in de Europa League tegen Slovan Bratislava.
De club uit Slowakije is in topvorm en wist in 16 wedstrijden 11 keer te winnen, 2 keer gelijk te spelen en 3 keer te verliezen. De zaken bij Beşiktaş lopen al slecht en critici verwachten vanavond een nederlaag in de Europa League. Trainer Abdullah Avçi heeft ook geen bepaald goed rapport in Europese wedstrijden.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (11) 


+: 70
-: 0
R: 249
Level 3
+1

Kijkend naar de statistieken van hun reeks enz, denk ik helaas dat we punten gaan verliezen, of t 2 of 3 is gaan we dan zien maar verwacht van Besiktas geen winst. En ik hoop dat ik ongelijk heb...


+: 3184
-: 10
R: 8775
Level 5

Sen baya iyi cocukmusun..

Een van de weinige Fransen hier die ik op normale reacties kan betrappen. AlexTelles en nog een andere papi ook maar de rest is echt gehersenspoeld.

Ga zo door jongen+: 70
-: 0
R: 249
Level 3

Yuru git la, positief mi negatief mi belirsizsin.

Fransizmis sonra cocukmusum felan filan.

Dalga bide geciyo azini yuzunu..


+: 3184
-: 10
R: 8775
Level 5
+1

Vreest meest..

Cikin oynayin a m k

Biz disarida Napoli yi, Porto yi, Benfica yi, Leipzig i, Monaco yi filan darmadagan ediyorduk ve korkmadik da bunlardan mi korkacaz?

Korkan Besiktas ta isi yok


+: 688
-: 0
R: 1298
Level 5

Laat die gslilaf maar. Het zijn net van die Kardashian kinderen die altijd geholpen worden, maar alsnog gaan janken bij tff.

Toen wij in Porto, Monaco en Leipzig wonnen zonder angst als echte mannen kwam het door de “slechte poule” maar zelf wel een punt In Brugge vieren en vorig jaar slechts 4 puntjes pakken in een slechtere poule.


+: 113
-: 0
R: 178
Level 3
+1

Hebben jullie stelletje domme vogelbreinen het nog steeds over Porto/Monaco etc? Dat is allemaal verleden tijd, ne alaka? Als GS het over het verleden heeft (lees 1999, 2000, 2013 etc) lopen jullie wel gelijk te mekkeren als een stel bejaarde debielen.

Die selectie van 2017 heeft 8.tas niet meer en dat seizoen was slechts een uitschieter, aangezien ze verder nooit wat in Europa hebben gepresteerd.

Dit 8.tas is zelfs te miezerig voor een club als Slovan Bratislava, dus ken jullie plek.+: 70
-: 0
R: 249
Level 3

Of niet man. Ne porto monaco leipzigmis kardesim. Adamlarin kafa tutmak istedigi takimlara bak, bizim derdimize bak...


Echt idioten soms hier want ze vallen altijd in de herhaling... :tok:


+: 688
-: 0
R: 1298
Level 5

Als 2 jaar terug verleden tijd is, wat is dan die Europacup van jullie? Prehistorie?


+: 688
-: 0
R: 1298
Level 5

Ik snap jullie jaloezie wel. Het is niet voor veel Turkse clubs weggelegd om van Porto, Monaco, Napoli en Leipzig uit te winnen. Die gslilar kunnen daar alleen maar van dromen. En hoeveelste staat GS op de UEFA coëfficiënten? 68ste ofzo? BJK staat 24e.

En buyuk BEŞIKTAŞ


+: 195
-: 0
R: 370
Level 3
+1

Nog zo ééntje, oglum uefa cup / supercup diyorum agzimi kapatiyorum. Op wat moeten we jaloers worden ? Ga eerst een europese cup halen en kom dan praten hier.+: 113
-: 0
R: 178
Level 3
+1

Jaloezie voor wat? Omdat jullie in de poule van subtoppers hebben gewonnen?

Je hebt geen prijs gewonnen niks, sevindikleri seye bak “we zijn de poule doorgekomen”.

Als dat jullie beste prestatie is en daar tof mee doen, zou ik me doodschamen en niet eens durven te vertonen.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen