Trabzonspor verliest met 0-2 van AEK, maar bereikt groepsfase Europa League


ellogo2019
Trabzonspor heeft met moeite de groepsfase van de Europa League bereikt.
De Turkse club verloor in eigen huis met 0-2 van de Grieken. Doelpunten kwamen van Livaja (24e) en Mantalos (30e). Gezien Trabzonspor de eerste wedstrijd met 3-1 won in Griekenland, was dat voldoende om de groepsfase te bereiken. Dit is de derde keer (2013-2014 en 2014-2015) dat Trabzonspor meedoet aan de Europa League. 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 275
-: 0
R: 478
Level 3

Elke bal die Nwakaeme aanraakt verandert in goud. Ik heb alleen de EL wedstrijden gevolgd, maar serieus elke actie van die man is succesvol. En elke actie is super nuttig voor Trabzon.

Als hij elk potje zo speelt is hij gewoon de beste vleugelspeler in de competitie. En dit zeg ik niet voor sympathie van Trabzon-fans.


+: 2
-: 0
R: 24
Level 1

Nwaaknwnakwbems ae = Mabapppa

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen