Yeni Malatyaspor lijdt nederlaag in derde voorronde Europa League


ellogo2019
Yeni Malatyaspor heeft in de derde voorronde van de Europa League een nederlaag geleden.
De ploeg van trainer Sergen Yalçin verloor uit met 3-1. Doelpunten kwamen van Sadiq (4 min), Asano (67 min), Soumah (penalty 90 min) (Partizan), Cheabake (Yeni Malatyaspor 83 min). De return wordt op 15 august gespeeld in Turkije. Yeni Malatyaspor moet minimaal met 2-0 winnen om de play-offs te spelen. 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (11) 


+: 3293
-: 0
R: 5242
Level 5

Op dit moment staat Nederland 1.200 punten boven ons en Oostenrijk ook zoiets. Als we zo doorgaan gaan er nog maar 4 ploegen naar Europa hihihi


+: 26
-: 0
R: 104
Level 3
+1

Snap niet wat daar grappig aan is, is voor geen een club goed en ook niet voor turks elftal.+: 3293
-: 0
R: 5242
Level 5

Het is hilarisch en de verdiende loon voor TFF en MHK. Echt lekker dat er geen Turkse scheidsrechters zijn.

Het is juist goed voor het Turkse elftal, nu kunnen de Turkse clubs nog minder uitgeven. Turkse talenten kunnen naar Europa.

Enige reden dat we nog met 5 ploegen meedoen en een directe CL ticket hebben komt door Besiktas. Besiktas heeft meer punten gepakt voor Turkije dan gaasaray en fenerbahce samen. Kijk hoe we met corruptie daarvoor bedankt worden. Dus beter haalt Besiktas 0 punten!


+: 62
-: 0
R: 183
Level 3

Wat een zeikerd ben je.. elke keer pakt een ander club de punten voor TR..


+:
-:
R:
Nieuw

megool :rodekaart: :rodekaart: :rodekaart:


+: 32
-: 0
R: 150
Level 3
+1

Hopelijk gaan ze door kan nog van alles gebeuren+: 136
-: 0
R: 542
Level 4

Jammer dat ze van die kk Serviërs hebben verloren , malatyaspor speelt volgende return thuis tegen hun, malatyaspor hoeft met 3-0 te winnen en bent door.


+: 125
-: 0
R: 364
Level 3

Ze hebben in servië 3-1 verloren als malatya twee nul wint van hun in malatya dan ze door op uitdoelpunten


+: 125
-: 0
R: 364
Level 3

Was ook bij tottenham-man city in cl

Tottenham won met 1-0 van city en de thuis wedtrijs verloren ze met 4-3 maar ze gingen alsnog door dat doelpunt in de eerste pot


Als aan het einde van beide wedstrijden de stand gelijk staat dan wordt er gekeken naar welk team de meeste uitdoelpunten heeft gemaak
Als ze beide evenveel uitdoelpunten hebben dan pas worden er penalties genomen


+:
-:
R:
Nieuw

jammer
die gaan het denk niet redden met 2-0 winnen
lastig pleogje ook hoor die serviers !!!!+: 42
-: 0
R: 167
Level 3

Hadiiii ik gun t alle Turkse clubs in Europa dus :gs: :trab: :bjk: en de anderen veel succes en we moeten elkaar juist supporten inplaatsvan hopen dat ze eruitgaan dus gs hopelijk komen jullie ver in de cl en besiktas en trabzon jullie moeten t doen in Europa leuage hadiiiiiii

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen