Sergen Yalçın: "Wij hebben doelen in de Europa League"


sergenyalcin
Sergen Yalçın, de trainer van Yeni Malatyaspor heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
"Om in drie competities te spelen en het seizoen eerder te openen valt zwaar uit voor de spelers, maar wij hebben nog een lange tijd. Wij kunnen niet zeggen dat wij helemaal klaar zijn. Wij hebben ons maar 6 weken voorbereid op dit duel. Wij spelen tegen een goede club. Als wij deze wedstrijd winnen, worden wij na deze ronde nog sterker nadat er een aantal nieuwe spelers ons hebben versterkt. Er zijn namelijk nog een aantal nieuwe spelers die voor ons gaan spelen. Wij hebben doelen in de Europa League. Als wij de groepsfase kunnen bereiken, denk ik dat wij grote successen kunnen bereiken."

Yeni Malatyaspor speelt donderdag in de Europa League tegen Olimpija Ljubljana.
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen