WTF! Studententeam wil groepsfase Europa League bereiken


ellogo2019
Cardiff Metropolitan University uit Wales hebben voor een grote verrassing gezorgd door een ticket voor de Europa League 2019/20 te winnen. 
Een groep studenten spelen in de eerste voorronde wedstrijd van de Europa League tegen Progres (Luxemburg). 

Cardiff Met FC, de voetbalploeg van de Metropolitan University, bestaat uitsluitend uit studenten, die hier als amateur voetballen. In 2013 bevond de ploeg zich nog in de Welshe 3e klasse, maar sinds 2016 maken de studenten deel uit van de hoogste voetbalklasse. 

De studenten krijgen geen salaris en betalen nog CONTRIBUTIE aan hun club. Hun doel is om de groepsfase van de Europa League te bereiken en tegen Sevilla of Manchester United te spelen.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 28
-: 0
R: 142
Level 3

Respect :klp:


+: 3281
-: 0
R: 5216
Level 5

Ze hebben al 3x meegedaan met de UEFA Cup, eerste keer in 1994.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen