Eden Hazard bevestigt afscheid van Chelsea na gewonnen finale: “Ik denk dat dit vaarwel is”


azozed
Eden Hazard heeft woensdagavond na de Europa League-winst zijn vertrek bij Chelsea min of meer aangekondigd.
De Belgische aanvaller, die op weg lijkt naar Real Madrid, stelt dat hij waarschijnlijk zijn laatste wedstrijd voor The Blues heeft gespeeld. "Ik denk dat dit vaarwel is", aldus de 28-jarige Hazard.

,Vorig jaar wilde ik na het WK al vertrekken, maar toen is het er niet van gekomen. Ik heb nu mijn beslissing genomen en Chelsea twee weken geleden op de hoogte gebracht”, zei Hazard tegenover BT Sport. ,,Ik wacht nu tot beide clubs eruit komen.” 

,,Ik denk dat dit een ‘goodbye’ is, ja, al weet je zoiets in de voetballerij eigenlijk nooit zeker”, zei Hazard. ,,Ik heb hier zeven jaar gespeeld, het is tijd voor een nieuwe uitdaging". Hazard zei niet om welke club het gaat, maar alles wijst erop dat de Belg na de zomer het shirt van Real Madrid draagt.
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen