Belangrijke mededeling

 

Chelsea wint met 4-1 van Arsenal en pakt Europa League


ahuze
Chelsea heeft vanavond de de Europa League gewonnen. Arsenal werd in de finale met maar liefst 4-1 aan de kant gezet. De wedstrijd kwam pas in de tweede helft op gang. Bij rust stond het nog 0-0 in Baku.

De beslissende doelpunten van Chelsea werden gemaakt door Olivier Giroud, Pedro en Eden Hazard. Daarna scoorde Alex Iwobi voor Arsenal. Hazard zorgde voor de 4-1. Chelsea won het toernooi eerder in 2013 in Amsterdam.

Voor Arsenal kwam de nederlaag hard aan, omdat het voor de club de laatste kans was zich te plaatsen voor de Champions League. Chelsea had dat al gedaan via de reguliere competitie.

Coach Unai Emery bleef daardoor in zijn eerste seizoen bij 'the Gunners' zonder prijzen. Met Sevilla won de Spanjaard drie keer de Europa League.
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen