Belangrijke mededeling

 

Güven Yalcin helpt Besiktas met hattrick naar groepsfase Europa League


elbjklogo
Güven Yalcin heeft Besiktas vanavond naar de groepsfase van de Europa League geschoten.
De Turkse spits maakte een hattrick tijdens de 3-2 zege op Kasimpasa. Door die overwinning klom Besiktas op de laatste speeldag in Turkije naar drie. Het was de tweede hattrick van Güven Yalcin voor zijn Turkse werkgever. Door de drie doelpunten eindigt de spits op 8 treffers in zijn debuutseizoen in de Süper Lig. Omdat Besiktas het seizoen als derde is geëindigd gaat de Turkse topclub rechtstreeks naar de groepsfase van de Europa League. Trabzonspor heeft ook met 2-3 gewonnen van Rizespor en is het seizoen geëindigd op de vierde plaats. Hierdoor moet Trabzonspor de voorronde van de Europa League gaan spelen. Wie het seizoen als vijfde en zesde gaat eindigen en welke club als laatste gaat degraderen, zal zondag bekend worden.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (7) 


+: 18490
-: 0
R: 21242
Level 6

Edinson Guvani.


+: 78
-: 0
R: 473
Level 3

oh there we go again+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6
+1

Dorukhan 3 doelpunten en 3 assists, Güven 8 doelpunten en 4 assists, in hun debuutseizoen. Geen verwachtingen, laag salaris, bijna geen transfersom betaald, maandenlang hebben ze gewacht op hun kans en toen het moment daar was, stonden ze er meteen. Ze hebben volgens mij in totaal 200 duizend euro gekost, als je ze nu verkoopt pak je minimaal 12-13 miljoen euro. Het bestuur moet inzien dat dit de transfers zijn die ons weer zullen redden.


+: 31
-: 0
R: 108
Level 3

Stel Turkije niet teleur in Europa :by:


+: 2
-: 0
R: 24
Level 1

TS en knock-out fases in Europa... Geen goeie combi hahaha. Dit wordt billenknijpen.


+: 3187
-: 10
R: 8789
Level 5

2e hattrick van deze groeibriljant..
Die 1e goal pfff wat een solo..

19 jaar pas, en ik hoorde dat Larin ook in het veld stond maar ik heb m niet gezien.

Een fitte Burak is natuurlijk 1e spits maar Guven moet volgend seizoen in zijn schaduw toegroeien naar een basisplaats zoals Cenk dat deed achter Ba en Gomez.

Met hem en Dorukhan hebben we goud in handen+: 690
-: 0
R: 1302
Level 5

Guven is beter dan cagne en mitroglu

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen