Belangrijke mededeling

 

Dinamo Zagreb wint in Europa League van Benfica


el2019
Dinamo Zagreb heeft in de laatste 16 van de Europa League gewonnen van Benfica.
Het werd 1-0 in de thuiswedstrijd voor Dinamo Zagreb. De winnende treffer kwam in de 38e minuut van Petkovic. 
 
Dinamo Zagreb wist in de groepsfase met 4-1 te winnen van Fenerbahçe en speelde in Istanbul 0-0 gelijk.
 
Benfica won in de laatste 32 in Istanbul met 1-2 van Galatasaray en speelde in Portugal 0-0 gelijk.
 
Op 14 maart speelt Benfica in Lissabon de return tegen Dinamo Zagreb.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (10) 


+: 18490
-: 0
R: 21242
Level 6
+1

Bu Türk takimlardan bir bok olmaz. Alle 3 de “grote” clubs nu al uit de Europese toernooien, terwijl Franse en Duitse middenmotors nog keihard aan het strijden zijn in de EL.


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

Franse en Duitse middenmotors hebben ook een waarde van zowat 150/200m sommige zelfs meer.. Hersens gebruiken jongens..

GS heeft clubs als Arsenal en Real Madrid verslagen in grote Europese finales..

Clubs als Juventus uit grote Europese toernooien uitgeschakeld..

Laten jullie nou maar is een keer wat zien gvd..

Alles moet steeds maar weer van ons komen..+: 690
-: 0
R: 1302
Level 5

BJK heeft Liverpool uitgeschakeld, 4 punten gepakt tegen Tottenham, uit van Napoli gewonnen en thuis gelijk, een 3-0 achterstand tegen Benfica goedgemaakt, Lyon tot het uiterste gaatje geduwd, uit gewonnen van porto, Monaco en LeipzigDus niet alles moet van jullie komen vriend dit seizoen zijn julllke niet eens uit de slechtste poule gekomen en over vorig seizoen en twee seizoenen daarvoor begin ik niet eens hahah, wat heeft GS dan laten zien? Op die wedstrijden van 20 jaar geleden? BJK heeft de afgelopen jaren de Turkse vlag vertegenwoordig d.


+: 32
-: 0
R: 83
Level 2

Toen gs van Arsenal en Real won in grote finales zat jij nog in de zaadballen van je vader! kom nou niet met iets aan wat zich 19 jaar geleden heeft plaatsgevonden!

Momenteel is Turks voetbal gewoon sh-it de 3 grote in Turkije zijn best klein in Europa helaas!


+: 492
-: 0
R: 1778
Level 5
+1

Je zegt dat wij niet uit een makkelijke poule zijn gekomen maar ben je vergeten bij wie Bjk in de poule zat dit jaar in de EL en die verkrachting in eigen huis door Genk? Jullie Bjk supporters kijken altijd naar Gs en Fb en zelf doen jullie het 10x slechter zielige club zonder historie


+: 3187
-: 10
R: 8789
Level 5

Besiktas heeft op dit seizoen na de laatste jaren juist heel goed gepresteerd en de eer hooggehouden in Europa en veel punten voor Tr gepakt..

Als wij er niet waren was de directw CL plaats allang weg.

Dit jaar moesten we in de 2e voorronde EL beginnen en hebben we 3 clubs uitgeschakeld om de poulefase te bereiken ook al was het voetbal niet denderend. Het zijn wel weer punten.

Het jaar ervoor gingen Gs en Fener er al in de 1e voorronde uit tegen nietige clubjes als Östersund en Vardar waar niet eens 1 wedstrijd van werd gewonnen.

Gs wint dit jaar maar 1 Europees duel.

Dus je kunt Besiktas niet in een adem noemen met deze clubs als je de Europese prestaties van de laatste paar jaar gaat bekritiseren.+: 5012
-: 0
R: 9626
Level 5

Hiçbir zamanda bir bok olmaz. Ancak birbirimizi yersiz işte.


+: 34
-: 0
R: 118
Level 3

@albatros
Je zegt het zelf middenmotors. Natuurlijk gaan ze strijden in Europa. Ze hebben niks te winnen of te verliezen in hun competitie. Turkse clubs zijn blij dat ze de poule overleven, vanaf de poule nemen ze het precies niet meer serieus omdat ze bang zijn de titel in eigen land te verliezen.

Hadden onze clubs maar zo'n passie zoals ajax, niemand had het verwacht dat real eruit zou vliegen door hun. Hopelijk presteert besiktas volgend seizoen beter in Europa omdat dat mijn club is, maar ik hoop ook alle andere teams. Hoe beter ze presteren, hoe meer punten voor Turkije :yeah:


+: 0
-: 0
R: 3
Nieuw

jammer dat we dit meemaken.


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

Ik zwier ik had deze en Rennes goed voorspeld..

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen