Belangrijke mededeling

 

Yanal baalt van tegengoals: ''Dat gaat veel te makkelijk''


apapx
Ersun Yanal toont zich na afloop van de uitwedstrijd met Zenit (3-1) teleurgesteld. De Fener-trainer vindt dat er meer in had gezeten. 

"Vooraf weet je dat het lastig gaat worden", begint Ersun Yanal op de persconferentie. "Dan weet je van te voren dat er een aantal dingen mee moeten zitten en dat je de eerste fase door moet komen. Helaas, een kleine verdedigingsfout en het staat al 1-0 in de 4e minuut. Die doorstaan we, waarop we iets meer controle kregen. We domineerden het spel wel tot 60% balbezit, maar Zenit kwam iedere keer met counters en die snelle aanvallen hebben wij aan hun cadeau gegeven. Al snel valt de 2-0 via een balverlies van ons op het middenveld. Met het doelpunt van Topal herpakten we ons nog en gingen we de rust in met 2-1 voordeel.
 
“Na de rust waren wij weer de betere ploeg op het veld. We hadden een grote kans om op 2-2 te komen. Die moet dan eigenlijk ook vallen", verzucht de oefenmeester, die merkte dat de Zenit-supporters zich in die fase tegen ons keerden. Ze begonnen allemaal te fluiten want mijn spelers lieten met korte passes zien wie de baas was. Het ging zo lekker totdat we weer een balverlies lijden op het middenveld en de 3-1 valt. Kom op zeg! Dat gaat veel te makkelijk. We herpakten ons nog, maar je gaat er wel af met 3-1.
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (7) 


+: 1587
-: 0
R: 3501
Level 5

We weten dat je FB aanvallend wilt laten spelen, maar het lijkt alsof de verdediging van FB ongeorganiseerd begint elke wedstrijd. Vooral de 2 centrale verdedigers hebben totaal geen coördinatie, en Sener moet in de zomer gratis vertrekken. Hij mag de schoenen van Isla niet eens strikken. Snap sowieso niet waarom Dirar niet speelde (Comolli senin AQ!).


+: 83687
-: 0
R: 150153
Expert

Dirar staat niet op de UEFA lijst! Weer een grote blamage van het bestuur!+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

Je speelt met Sadik achterin en hebt nog steeds die oude Mehmet Topal op het middenveld. Het probleem moet Fb echt bij zichzelf zoeken.


+: 7
-: 0
R: 30
Level 1

Wat kan ersun yanal hieraan doen. We kunnen blijven kritiek geven maar de dragende krachten van fener zijn gewoon te zwak. We hebben geen leider die kan voetballen.

Mehmet topal heeft vandaag de wedstrijd van zijn leven gespeeld maar alsnog verkloot hij de match en liggen wij eruit. Iedereen weet dat je die bal moet wegknallen maar hij kijkt gewoon naar de bal als een amateur. Al sinds vardar is hij ons aan het kloten.

Ik denk persoonlijk dat yanal met slimani moest beginnen en dat dacht ik al voor de match. Want tegen zo een sterke verdedigers kon hij iets laten zien met zijn kracht. Mja


+: 78
-: 0
R: 473
Level 3

wat een schande team dit zeg man man man............ ...... :facpal:


+: 169
-: 0
R: 676
Level 4

Wat een verdediging , heb nog nooit zoveel amateurtjes bijelkaar gezien+: 3187
-: 10
R: 8789
Level 5

Dat worden weer minstens 3 goals tegen in Inönü

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen